Glijbaan toren

Die toren met al die glijbanen in de speeltuin van Avifauna is echt geweldig. Sowieso is het een hele leuke speeltuin, dat wisten we al van de keren dat we hier met oudste kleinzoon Thijs geweest waren. Maar die toren was nieuw en oh jongens, wat vond Luuk die glijbanen leuk, hij kon er geen genoeg van krijgen, vooral die kurketrekker met al die bochten. Ik denk dat hij er wel twintig keer vanaf gegleden is.
Iets minder vond hij de hoge paal waaraan stoeltjes hingen die omhoog konden. Daar heeft hij maar kort in gezeten, kijk maar eens naar dat benauwde gezicht. Saar had daar wat minder moeite mee, Mart ging ook niet zo hoog met haar.Voordat we naar huis gingen moest ik van Luuk nog wel even een foto maken terwijl hij boven in de glijbaan toren stond. Kan papa zien dat ik echt zo hoog ben geweest. Bewijs geleverd, Luuk!Reacties

 1. Altijd leuk een speeltuin zeker met zo'n zonnetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blijft toch altijd leuk. Jaren geleden ging ik met mijn nichtje naar Blijdorp. Ik geloof dat ze wel 20 keer "voor de laatste" keer naar beneden roejtste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er niet in hoor Els. Ik krijg al pijn in mijn buik bij het idee!

   Verwijderen
 3. Alle foto's in dit bericht zijn leuk, maar die van Saar alleen vind ik de leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als opa en oma geniet je echt intens van dat heerlijke kinderspul.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lang geleden dat ik in Avifauna was... Maar wat is het er leuk!
  En jullie hebben er van genoten zo te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend, daar is het leven toch voor...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.