Doorgaan naar hoofdcontent

Onze mannetjes

Er kan weer een foto bij in de serie 'Onze mannetjes' . Luuk en zijn zus Saar logeren al sinds donderdagavond bij ons. Toen we hun ouders voorstelden om nog een weekendje weg te gaan maakten ze daar gretig gebruik van. Ja, nu kan het nog, straks zitten we als grootouders weer voor langere tijd in Frankrijk en dan kunnen we niet meer oppassen. En voor de gezelligheid hebben we Sebas vanmorgen, nadat hij gevoetbald had, ook maar uit Scheveningen opgehaald. Daarna konden we meteen door naar het Stolwijkse voetbalveld waar Luuk moest trainen. Ooit komt de tijd dat we ze 'onze mannen' moeten gaan noemen maar laat dat alsjeblieft nog even duren. Het gaat me hard genoeg.

Reacties

Sjoerd zei…
Vertel mij wat Jeslynn wordt volgende maand alweer twee jaar...
Bertiebo zei…
Ja, dat gaat veel te snel. Dus: extra genieten!
Lief, jullie mannetjes!
Dikke vrienden, heerlijk zo!
In de weer zei…
Heerlijke knullen !
Onliemie zei…
Wat een heerlijke ventjes toch! Je ziet zo wat een toffe jongens dat zijn! Het kan niet anders dan dat je ze doodgraag ziet! Geniet jij nog maar even van hen!
Wat een heerlijke stralende ondeugden! Laat later nog maar even wachten...
Pippa's Hus zei…
Wat heerlijk om die mannetjes nog even bij jullie te hebben. XX Esther
Wat een geweldig stel!
miekequilt zei…
Heerlijk, die twee jochies samen. Logisch dat je daar van geniet. Wij hebben ook teee kleinzonen en ik probeer ze ook regelmatig samen te laten spelen. Genieten we van, en voor hen ook leuk.
Marthy zei…
Wij en ook hun ouders willen dat ze een goed band met elkaar opbouwen, zo fijn ook voor later, Mieke.
Heel leuk weer, ze staan er altijd zo 'gebroederlijk' op. En het is inderdaad leuk dat ze een band kunnen opbouwen.
Vlimbouter zei…
Zo'n fijne band tussen de twee neefjes is een geschenk voor het leven. Eén van de mooiste geschenken die je hen kan geven.