Fanclub van Sebas


Mart was van plan om deze winter meer naar de voetbal- en rugbywedstrijden van de jongens te gaan kijken. 'Voordat je het weet zijn ze volwassen' zei hij en hij heeft gelijk, het gaat zo snel. Thijs beweerde toen hij me vandaag een knuffel gaf dat hij nu net zo lang was als ik. Hmm, ik moet het nog controleren. 

In ieder geval stonden wij vanmorgen om half tien op een Wassenaars voetbalveld samen met Luuk, die niet hoefde te voetballen en Saar. Wij waren zogezegd de fanclub van Sebas. We zagen twee kleine teams spelen in de leeftijdscategorie tot acht jaar waarvan Sebas bij zijn team  de oudste en de kleinste is. Deze jongens spelen echt op hoog niveau, heel mooi om naar te kijken. Op hun leeftijd zijn het allemaal al gedreven voetballers, kijk bijvoorbeeld maar eens naar het gezicht van onze kleinzoon op het moment dat hij weer een bal in het net schopt. 

En zie hier onder de derde voetballer van onze familie. Saar wordt maandag vijf jaar en mag gaan trainen bij de Mini-Stars van VV Stolwijk. Dat belooft wat, wij zullen deze winter veel aan de lijn staan.


Reacties

 1. De tijd gaat veel te snel! Zo leuk dat Saar ook gaat voetballen! Er zijn inmiddels heel veel meisjes die dat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het damesvoetbal zit duidelijk in de lift, ook hier op de vereniging.

   Verwijderen
 2. Die Saar... benieuwd hor ze het zal vinden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk zal ze het heel leuk vinden. Teamsport is echt iets voor haar, Saar vindt het leuk om met anderen iets te doen.

   Verwijderen
 3. De dames doen het goed, dus Saar heeft een hele toekomst voor zich...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sjoerd, als ze het leuk met elkaar hebben is het al goed.

   Verwijderen
 4. Leuk stel toch en ik zie Saar een echte voetbalster worden. Leuke sport, ook voor meisjes en ik spreek uit ervaring, want ook ik stond jarenlang langs de lijn zowel bij mijn zoon als dochter!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze dochter heeft altijd gevoetbald en ze heeft er een geweldige vriendinnenclub aan over gehouden. Vrouwen die elkaar door dik en dun steunen, regelmatig met elkaar eten en ieder jaar een weekend weggaan.

   Verwijderen
 5. Ik voetbalde vroeger ook zo graag, maar er waren nog geen meidenteams, en dus ging ik niet op voetbal maar op volleybal. Ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig, Inge, dat jij voetbal zo leuk vond. Ik had veel broers maar voetbal interesseerde me helemaal niet.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.