Voor 2 personen heb je dit je er voor nodig:
300 gr gehakt
450 gr zoete aardappels, gekookt en tot puree gestampt
2 puntpaprika’s
200 gr prei (fijngesneden)
1 theelepel cajunkruiden
1 eetlepel tomatenpuree
Wat geraspte kaas
Verwarm de oven op 200 graden.
Rul het gehakt bruin in een pan met een beetje olie of
boter.
Snijd de puntpaprika in reepjes en bak even mee met het
gehakt.
Voeg ook de prei, tomatenpuree en cajunkruiden toe.
Meng alles goed door elkaar en breng het mengsel eventueel
op smaak met peper en zout.
Kook de zoete aardappelen met wat zout in ca. 20 minuten
gaar, giet af en stamp tot puree. Breng eventueel op smaak met wat
kruidnagelpoeder)
Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal en dek af met de
zoete aardappelpuree.
Bestrooi met een beetje kaas en bak ca. 20 minuten in de
oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Eet smakelijk!
Reacties
Bedankt!