Doorgaan naar hoofdcontent

Pottenbakkersmarkt

 De pottenbakkersmarkt in Les Vans die wel al jaren bezoeken met vrienden, nog zo'n traditie. Er waren minder exposanten, waarschijnlijk was het geheel ruimer opgezet wegens de Corona en er waren ook minder bezoekers maar we waren vroeg dus daar hadden we geen duidelijk beeld van.

En, ook niet onbelangrijk, het was er veel minder warm dan verleden jaar. Les Vans ligt een stuk zuidelijker als bijvoorbeeld Privas en verleden jaar was het er echt heet. 

 Er was natuurlijk weer van alles te zien, mooie en minder mooie dingen, verschil van smaak. Maar het blijft allemaal prachtig, het is met de hand gemaakt, geen fabriekswerk.

Ik hou niet zo van dat druk gekleurde aardewerk, hoe simpeler hoe mooier voor mij. 


Ik kocht twee vazen, een grote en een bijpassend kleintje. Ze zitten zo goed verpakt dat ik dat maar zo gelaten hebt, ze gaan mee naar Nederland. Als ik daar aan het inrichten ben zullen ze wel eens langs komen.

Reacties

Sjoerd zei…
Ziet er goed uit op die laatste foto. Helemaal mijn kleur
Marthy zei…
Haha, de mijne ook, Sjoerd.
KnutzEls zei…
Een markt is altijd leuk. En er staan mooie dingen!
Willy zei…
Leuk om zo'n markt te bezoeken. Die witte muurhanger vind ik mooi.
Marthy zei…
Ik ook Willy en ik kocht hem. Er zit zo'n mooi leren bandje aan wat met rvs nagels bevestigd is. Dus dat gaat niet roesten wat de pot zou bederven.
Ben benieuwd naar je aankoop!!
Bertiebo zei…
Oh die muurhangers zijn erg mooi!
marga zei…
Wat een prachtige potten en potjes, die witte aan de muur met dat plantje zou mij n keuze zijn.
Groeten
Marga
R's Rue zei…
Love it so much
miekequilt zei…
Wat een mooie spullen zeg. Vooral wat op de onderste foto staat vind ik mooi. Heerlijk om alle aankopen over een paar maanden uit te kunnen pakken.
Emie zei…
Alleen al voor het sfeertje is die markt het bezoeken waard. Enne...ik vind je vazen nu al mooi want ik zou ze zelf ook gekozen hebben!
Marleen zei…
Ik vind zo’n markt altijd leuk om rond te kijken. Ziet er mooi uit allemaal!