Koeien

Koeien, ik ben er gek op.  Ik wil er altijd foto's van nemen. Deze knapperds kwamen we zondag tegen toen we aan het fietsen waren, ik weet niet welke ras dit is. Het zou Limousin kunnen zijn maar zeker ben ik er niet van.

Moet je de vacht zien van dit kalfje, nog zo dik en wollig, het zal nog wel een jong ding zijn. Dat verdwijnt met het ouder worden.

De dames stonden gewoon van de brem te eten, zullen ze lekker vinden. Ik wilde de voorste koe nog graag even met de kop omhoog.

En ja hoor, de kop ging omhoog. Klaar met fotograferen, camera weer in het tasje wat ik voorop de fiets heb. Dat is trouwens een heel fijn tasje, ik zal het een volgende keer laten zien. 

Reacties

miekequilt zei…
Wat een mooie beesten. Of moet ik zeggen: dieren. Het kalf heb je mooi op de foto gezet. Zou de melk van deze koeien een beetje geler dan anders zijn, door het eten van de brem?
Elizabeth zei…
Ik ben het helemaal met je eens dat het een prachtig gezicht is, zo'n groep koeien bij elkaar... Dit vind ik ook een heel mooi ras, het zijn vleeskoeien denk ik..
Altijd leuk, die koeien! Het enige nadeel van mijn e-bike is, dat mijn handige fototasje niet aan mijn stuur kan. Bij jou dus wel.
Anoniem zei…
Ja graag. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo'n tasje
Sjoerd zei…
Mooi zo'n zootje koeien bij elkaar.
Anoniem zei…
Dat was ik, Bertie(bo)
Marthy zei…
Ik heb het ze niet gevraagd, Mieke.
bemar zei…
Mooie koeien zijn het
Judy zei…
Prachtige dieren zijn het! En ze poseerden mooi voor je!
willy zei…
prachtige dieren zijn dit Marthy
en je vond zelfs een "gewillig" model

groeten

Lies zei…
Toffe 'modellen' koos je!
Lie(f)s.
Anoniem zei…
Heerlijk die laatste foto, groeten Rob van http://natuurlijkrijk.be
Emie zei…
Grappig hoe ze daar op een kluitje tussen de brem staan!
Liesbethblogt zei…
Koeien zijn nieuwsgierig met een beetje geduld kijken ze en komen ze ook nog eens. Mooie foto's de koeien zien er erg knuffelbaar uit.