Verdienmodel


Hoe houdt zo'n dorp als Viel Audon zich in leven, ze hebben toch ook geld nodig? In de loop der jaren hebben ze daar op hun eigen grond een aardig verdienmodel ontwikkelt. Naast het pension, de seminars en workshops heeft men ook een gemengd landbouwbedrijf met een kudde van 45 geiten, koeien, varkens en groenteteelt. De producten worden op het terrein verkocht in een winkel die van april tot oktober open is. Ook staat men op markten in de omgeving, onder andere met geitenkaas.

Wij keken rond in de grote boogserres waar van alles gekweekt wordt. Veel kruiden die ook gedroogd worden en daarna verkocht.

Tafels vol met zaaigoed, alles keurig gelabeld.Heel veel tomatenplanten bij elkaar op een tafel, Die zullen straks wel naar buiten gaan.

Stokken staan al klaar, waarschijnlijk voor de bonen.

We keken als laatste bij de varkens. Een schuurtje waar een stuk of zes varkens rond knorden. Ze hadden ook nog een prachtig buitenterrein tot hun beschikking. Die varkens hebben een goed leven daar.
 

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.