Doorgaan naar hoofdcontent

Fotoboekje

 Op mijn fiets reed ik vanmorgen een stukje verder de vallei in, naar het huis van Lily en Michel, goede buren van ons. Ik wilde wat foto's nemen van hun plek, die had ik niet in mijn bestanden. Ik ben namelijk een fotoboekje aan het maken voor Michel, hij is pas jarig geweest, hij werd tachtig. Het is gevierd met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dus dat fotoboekje wordt een verlaat verjaardagscadeautje. Ik maak niet voor iedereen een fotoboekje, maar in dit geval wel. Michel is namelijk ziek, hij heeft Parkinson en ik weet dat ik hem een groot plezier zal doen met dit boekje met foto's.

 Juist van hem heb ik er veel dus ik kon samen met wat beelden van de omgeving wel een boekje vullen. Hij stuurde mij ook altijd foto's en filmpjes. Kijk hier maar even, ik heb er al eens over geblogd.

Ze wonen mooi daar, bij de barrage en de brug over de Auzène. Ik hoop dat ze samen nog een poosje mogen genieten van hun mooie plek.

Reacties

Annelies zei…
Mooie plekjes fotograferen is jou wel toevetrouwd, Marthy! Lief en attent om een boekje voor hem te maken. Dat huis; komen wij daar trouwens altijd langs als we jullie kant op rijden??
Ageeth Mooij zei…
Dat is een mooi kado Marthy!
miekequilt zei…
Wat een leuk kado. Fijn dat je dat maakt.
Marleen zei…
Wat een lief gebaar.
Bertiebo zei…
Wat lief, Marthy
KnutzEls zei…
Absoluut een leuk cadeautje.
Marthy zei…
Ja, jullie komen er langs maar het is moeilijk te zien want de weg maakt daar een draai.
Emie zei…
Altijd leuk om te maken een foto boekje. En nog fijner om iemand blij te kunnen maken!
Wat een mooi gebaar Marthy!
In de weer zei…
Hartverwarmend gebaar !
Fotoboekjes zijn kado's die (eigenlijk) altijd met veel enthousiasme worden ontvangen!!