Nachtrit van James W. Nichol

Soms wil ik even een wat lichter boek en ik dacht dat dit boek daar wel aan voldeed. Ik lees de flaptekst niet altijd, wil soms gewoon niet al te veel weten over een verhaal. Dit gaat over  Walker Devereaux die meer wil weten over zijn ouders, hij is namelijk als driejarig jongetje achtergelaten langs de kant van de weg, volgens hem door zijn moeder. Ik dacht dat hij dan na veel zoeken met veel tegenslagen zijn moeder wel zou vinden maar dat had ik dan verkeerd gedacht. 

Het werd heel spannend. zo spannend dat ik het niet meer weg kon leggen. Ik begon het zaterdagavond te lezen en heb het gisteren op een zeer luie zondag uitgelezen.

Het was een lekker tussendoor boek. Nu weer op zoek naar een ander genre.

Reacties

miekequilt zei…
Heerlijk, een boek in één keer uitlezen.
Emie zei…
Ook een perfecte manier om de zondag door te brengen.
Bertiebo zei…
Ja dat is lekker. Ik ben nu net opgestaan, vijf minuten geleden, omdat ik per se mijn boek uit wilde lezen. Was om vijf uur wakker
KnutzEls zei…
Lekker zo'n boek.
Marlou zei…
Zo'n lekker tussendoor boek...
Ja, dat ken ik wel. lekker!
Sjoerd zei…
Dat zijn de echte boeken...
Lekker even in een andere wereld.
Heerlijk leesvoer. En soms heb je dat met een boek, dan wil je in 1x uitlezen. Gebeurd mij niet vaak, maar heel soms....
Marleen zei…
Heerlijk als een boek je zo meeneemt.
Anoniem zei…
Heerlijk zo'n boek. 'Mijn lange weg naar huis' geschreven door Saroo Brierley (waar gebeurd) is ook een mooi boek, hij vind z'n moeder wel.
Lies
Marthy zei…
Bedankt Lies, ik ga er naar op zoek.