Doorgaan naar hoofdcontent

Alleen de kleinkinderen

In ons vorige huis hingen ze aan de muur bij de eettafel, twee lange eikenhouten fotoplanken met foto's van kinderen en kleinkinderen, de meeste lijsten in wat groter formaat. Die lange planken kon ik niet meer kwijt maar ik had nog wel plek in de gang voor een kortere versie. Dus Mart heeft iedere plank in twee stukken gezaagd, er wat schroefgaten bij geboord en onder elkaar opgehangen. 

Ik had nog heel veel oude kleine lijstjes die bij mijn moeder vandaan kwamen en die heb ik gecombineerd met wat grotere moderne lijsten. Foto's van de kinderen kwamen er niet meer in, besloot ik, alleen nog van onze leuke kleinkinderen. Nou ja, die van opa, samen met Thijs, daar was de hele familie het mee eens, die foto moest erbij. Gewoon omdat we hem allemaal zo mooi vinden. Tijdens de verhuizing kwam ik nog enveloppen tegen gevuld met foto's van de kleinkinderen en ik heb er een paar uit mijn archief gehaald. Ik zou om de paar weken wel kunnen wisselen, zoveel foto's heb ik en die oude lijstjes, daar heb ik er ook nog genoeg van. 

Dus het uiterlijk van de planken zal nog weleens wisselen maar voorlopig ben ik hier heel gelukkig mee. Het zal jullie niet verbazen dat Mart en ik geregeld stil staan om hier even van te genieten.

Reacties

Anoniem zei…
Prachtig! Wat een heerlijk stel kleinkinderen, leuk ook die foto's dat ze nog klein waren. Ik begrijp dat jullie er even bij stil staan... genieten.
Lies
Emie zei…
Wat een goed idee! Prachtig resultaat en een genot om naar te kijken.
In de weer zei…
Echt schitterend Marthy, haha, hier bij ons in de gang idem dito.
Sinds wij hier wonen hebben we alle lijsten bij elkaar gehangen en op enkele vakantiefoto’s na, ook enkel foto’s van de kleinkinderen.
Ziet er gezellig uit! Bij mij is het ook één groot foto-museum. Moet ook echt keuzes maken nu.
Fotoplanken zijn een geweldige uitvinding. Je kunt nog eens wisselen en de combinatie met een paar andere dingen maakt het heel leuk en speels.
Sjoerd zei…
En voor een heel ander uiterlijk kun je ze ook nog eens een kleurtje geven...
Bertiebo zei…
Prachtig vind ik het!!!!
Annelies zei…
Een mooie muur zo met allemaal dierbare 'plaatjes' en herinneringen die daarbij horen. (en zo leuk dat we nu weten waar ze hangen! )
Elizabeth zei…
Ook al hebben wij nog maar alleen onze Guus, ik snap het HELEMAAL...
Fantastisch toch al die glunderende koppies!
Ger zei…
Goed idee, 4 planken met leuke snoeten die altijd weer gesprekstof geven wanneer jullie er naar kijken
miekequilt zei…
Leuk idee. Zo kun je iedere dag naar je schatten kijken.
KnutzEls zei…
Mooie plek voor die verzameling.
Prachtig. Wat een rijkdom Marthy XxX