Buitengym

Toen we verleden week in Scheveningen waren vroeg ik aan zoon of er in de buurt nog wat leuks te fotograferen was en hij zei dat ik eens bij de buitengym aan de Haringkade moest gaan kijken. Lekker kleurig en ook leuk want er waren altijd mensen aan het trainen, zeker nu de sportscholen dicht zitten.

Zelf gaat hij er ook weleens trainen vertelde hij. De Krajicek Foundation verzorgt hier wekelijks activiteiten voor kinderen uit de buurt en er wordt ook seniorengym gegeven. Het voorziet dus duidelijk in een behoefte, mooi is dat.

Verleden jaar voorjaar is dit Krajicek Playground na een renovatie heropend. Daarvoor lag er een groot veld met stoeptegels, niet echt aantrekkelijk, dit ziet er echt leuk uit.

Hier hebben veel mensen plezier van.


Reacties

 1. Dat heb ik ook nog nergens gezien. Het weer hier vandaag nodigt ook niet uit om naar buiten te gaan. Het valt momenteel met bakken uit de lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een goed plein. Lekker buiten gymmen , lijkt me leuk om mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker kleurrijk ook. Hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uitnodigend uit zo'n buitensportplek en er zal veel gebruik van gemaakt worden in deze tijd. Vroeger was ik zo flexibel als elastiek.
  Tegenwoordig denk ik liever aan wat ik kan en niet aan wat ik vroeger allemaal kon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk. Hebben we hier in België ook en ook hier wordt er veel gebruik van gemaakt. Alleen denk ik dan : alle winkelkarren moeten telkens ontsmet worden en hier hangt iedereen gewoon aan de rekstokken. Van de zomer werd tussen elke beurt de paardenmolen helemaal ontsmet en 5 meter verder was er een grote speeltuin waar alle kinderen gewoon hun gang konden gaan. Erg logisch weeral. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk buiten. Vandaag is het schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.