Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardagsfeestje in Coronatijd

Jarig zijn in Coronatijd, veel mensen vinden dat geen feestje maar ik ben jarig vandaag en vier gewoon wel een feestje. Allereerst heb ik alle lieve en leuke verjaardagskaarten op de eettafel gezet samen met een boeket wat gisteravond bezorgd werd. Het mooie boeket van mijn geliefde staat op een andere plek. De tafel is groot genoeg dus op de ruimte voor de kaarten kunnen we nog makkelijk onze borden kwijt om te eten, zo kunnen we nog een paar dagen van de kaarten genieten. Verder heb ik al twee familieleden die in het buitenland wonen aan de telefoon gehad, appjes met felicitaties gehad en ook op Facebook werd ik veelvuldig gefeliciteerd.

Ondertussen heb ik een heerlijk toetje gemaakt want we gaan bij het gezin van zoon Bas eten vandaag. Hij nodigde ons uit, vond dat we wel één keertje mochten zondigen en wij waren het met hem eens. 'Ik leg wel een plank over de sloot achter de tuin, dan kan pa achterom komen' grapte hij nog. We gaan er al vroeg heen want er wordt een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld die opa, zoon en kleinzoon graag willen zien dus ik heb ook nog maar een lekkere boterkoek gebakken voor bij de koffie vanmiddag.

Vanavond gaan we dan nog even met een Zoom verbinding met alle kinderen en kleinkinderen praten.

Nou, als dat geen feestje is....!

Reacties

Emie zei…
Dit noem ik nou zelf de slingers ophangen!
Marthy zei…
Zo is het maar net!
madelief zei…
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Groot gelijk om nu te genieten!
Ger zei…
Jarige Marthy staat volop in de belangstelling,hoe fijn is dat.
Wanneer je er geen blogpost over gemaakt zou hebben had ik het niet geweten.
Dus een mooie gelegenheid om je 🎊HARTELIJK te FELICITEREN🎊 en een gezellige verjaardag te wensen.
miekequilt zei…
GEFELICITEERD lieve Mathy.
Maak er maar een mooie dag van en geniet van de lieve mensen om je heen.
Sjoerd zei…
Je moet er wat van maken in deze tijd... Nogmaals proficiat.
In de weer zei…
Hartelijk gefeliciteerd Marthy en dit is zéker wel een feestje !
Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik denk dat er nog een kaart bij komt (want ik zie die van mij er niet tussen..) Geniet van het contact met de kinderen en kleinkinderen.
Marleen zei…
Van harte Marthy! Gezellig om het zo te vieren.
Annelies zei…
Ha jarige Marthy,
Volgens mij heb je vandaag helemaal een echt verjaardagsgevoel: feestje of niet. Trouwens, jij maakt van iedere dag een feestje!
Vanuit Frankrijk wensen we je een bon anniversaire en we drinken vanavond ter ere van jou un bon verre de vin en hopen maar dat we dat weer gauw samen hier in la douce France kunnen doen. Lieve groet van ons.
schrijfsels zei…
En dan ook nog eens zo'n mooie zonnige (weliswaar frisse, maar ja, het is nog februari hè) zondag om jarig op te zijn!
Lut en Luc zei…
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag vanuit ons stulpje.
Bernardine zei…
Gefeliciteerd Marthy!
Mijn dochter verjaarde ook vandaag - naar 17 - en hoewel ze wel eens leukere verjaardagen had gehad was deze (meerdaagse) verjaardag voor Corona-doen best geslaagd. Daar was ik dan toch weer blij om.
Jan uit Perth zei…
Van harte, Marthy!
dufraing marc zei…
Ook vanuit Z-FR alsnog gefeliproficiateerd met het begin van weer een nieuwe (levens)lente!
Marlou zei…
Van harte gefeliciterd!
Marthy zei…
Ik kan me voorstellen dat jij blij was dat dochter tevreden was met haar verjaardag. 17 jaar worden in Corona tijd valt niet mee. Wij hebben zelf een kleinzoon van 17.
Marthy zei…
Mooi gezegd, Marc.
Lieve Marthy, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 28 februari vind ik een mooie datum.
Ik wens je een gezond nieuw levensjaar met veel wandelstappen, ongeacht waar. Gezellig, al die post. Verwend met bloemen en een etentje bij jullie zoon. Lief dat zo veel mensen aan je hebben gedacht. En terecht (-:
Elizabeth zei…
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Marthy! Ach ja, wat een vreemde verjaardagen hebben we tegenwoordig. Maar we worden er wel creatief van en dan is er toch nog wel wat van te maken.
Ja, die maatregel van maar 1 bezoeker is naar. Had wat mij betreft 2 bezoekers binnen hetzelfde huishouden mogen zijn. Want nu kun je net niks...
Groot gelijk hoor, om samen te gaan eten bij jullie zoon!
Marthy zei…
Mart komt daar dagelijks over de vloer, hij is samen met Bas de trap aan het renoveren. Als die klaar is zal ik eens een foto maken.
Ageeth Mooij zei…
Alsnog gefeliciteerd Marthy!
Nog van harte gefeliciteerd Marthy!!!