Balenpers

Toen we gisteren tegen de avond nog even bij vrienden waren was er op het weiland tegenover hun huis een boertje aan het hooien of eigenlijk moet ik zeggen balen aan het persen. Ik had voor dat werk nog nooit zo'n klein machientje gezien maar hier op een klein terras was het ontzettende handig. Het grootste deel van de arbeid moest met de hand gebeuren, dus hooi erin harken en de baaltjes eruit halen. Prachtig gezicht en het leverde een paar mooie plaatjes op.


Reacties

Emie zei…
Je bent echt optimaal aan het profiteren van het mooie licht. Wat een schitterende foto's weer en mensen zien werken is ook altijd erg prettig!
Marthy zei…
Wat was ik blij dat ik mijn fototas in de fietstas had meegenomen, Emie. Want toen ik hem zo bezig zag in dat mooie licht......
Inge zei…
Hard werken is dat. In Oostenrijk zie je ook veel (semi-)handwerk op de almen. Mooi gezicht. Maar zulke mooie plaatjes maak ik niet :-)
Marthy zei…
Grote machines kunnen natuurlijk niet terecht hier op die kleine percelen, Inge. En voor ons blijft dit simpelere werk een mooi gezicht.
Logje en foto's helemaal mijn ding, geweldig!!
Marthy zei…
Dank voor je leuke reactie!