Doorgaan naar hoofdcontent

Vanaf een terras

Ieder jaar als Floor hier is gaan we een dagje shoppen in Aubenas en meestal gebruiken we dan de lunch op dat leuke terras tegenover de kerk.  Lekkere zalmsalade, glaasje witte wijn en dan kijken wat er allemaal langskomt. Veel toeristen in allerlei outfits die wij dan lekker becommentariëren, mensen die de kerk bezoeken, vaak in kleding waarin ik geen kerk zou bezoeken, maar vooruit, het is warm en alles moet kunnen. Deze jongeman had het heel druk met héééél veel telefoongesprekken en zorgde ook nog voor mijn foto van vandaag.

Reacties

Mensen kijken verveelt nooit. Volgens mij zijn toeristen de slechtst geklede mensen die er zijn. Op bedelaars/zwervers na dan.
Groetjes Kakel
Inge zei…
Mensen kijken: zálig :-)
Mirjam zei…
Zo leuk om vanaf een terrasje 'mensen te kijken'. En dan lekker commentaar leveren, zonder dat men het kan horen... Blijft leuk hoor.
Liefs,
Mirjam
KnutzEls zei…
Heerlijk, lekker mensjes kijken.
Chantal zei…
Zalmsalade en wijn, I'm in!
Marthy zei…
Je ziet veel voorbij lopen, Mirjam, wat niet echt van goede smaak getuigt. Maar goed, over smaak valt niet te twisten, van mij mag iedereen.
Marthy zei…
Inge, je raakt nooit uitgekeken op mensen, groot en klein, dik en dun.
Marthy zei…
Ja Mirjam, en als je dan alleen maar Fransen om je heen hebt hoef je het commentaar ook niet te fluisteren;-)
Marthy zei…
Ik ben geboren en opgegroeid in een badplaats Els, en vroeger ging ik dan met mijn vriendin op een terras zitten aan de boulevard en konden we uren mensen kijken.
Marthy zei…
En die zalmsalade, Chantal, was bijzonder lekker. Fait à la maison!