Vanaf een terras

Ieder jaar als Floor hier is gaan we een dagje shoppen in Aubenas en meestal gebruiken we dan de lunch op dat leuke terras tegenover de kerk.  Lekkere zalmsalade, glaasje witte wijn en dan kijken wat er allemaal langskomt. Veel toeristen in allerlei outfits die wij dan lekker becommentariëren, mensen die de kerk bezoeken, vaak in kleding waarin ik geen kerk zou bezoeken, maar vooruit, het is warm en alles moet kunnen. Deze jongeman had het heel druk met héééél veel telefoongesprekken en zorgde ook nog voor mijn foto van vandaag.

Reacties

 1. Mensen kijken verveelt nooit. Volgens mij zijn toeristen de slechtst geklede mensen die er zijn. Op bedelaars/zwervers na dan.
  Groetjes Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk om vanaf een terrasje 'mensen te kijken'. En dan lekker commentaar leveren, zonder dat men het kan horen... Blijft leuk hoor.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet veel voorbij lopen, Mirjam, wat niet echt van goede smaak getuigt. Maar goed, over smaak valt niet te twisten, van mij mag iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge, je raakt nooit uitgekeken op mensen, groot en klein, dik en dun.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Mirjam, en als je dan alleen maar Fransen om je heen hebt hoef je het commentaar ook niet te fluisteren;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben geboren en opgegroeid in een badplaats Els, en vroeger ging ik dan met mijn vriendin op een terras zitten aan de boulevard en konden we uren mensen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En die zalmsalade, Chantal, was bijzonder lekker. Fait à la maison!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy