Doorgaan naar hoofdcontent

Oud serviesje

Vanmorgen onze gasten uitgezwaaid en het vakantiehuis klaargemaakt voor de volgende. Omdat ik op dit moment niet zoveel dahlia's heb staat daar nu een grote bos cosmea op tafel en met de restjes vulde ik dit kleine vaasje. Wat staat het leuk bij het oude serviesje wat ik ooit ergens in een rommelwinkeltje in Nederland kocht, alleen is de afbeelding van de bloemetjes op het servies geen cosmea maar anemoontjes. Die heb ik niet in mijn tuin, maar wat niet is kan nog komen.

Reacties

Bertiebo zei…
Dat serviesje is zooo mooi! Ik ben er helemaal weg van!
Emie zei…
Zulke foto's, daar ben ik dol op. Wat een scheet van een serviesje.
Ik ben niet zo van de serviezen maar dit vind ik een lief kleurtje. En Cosmea...ik ben er gek op!
Lieve groet Kakel
Jolanda zei…
wat een mooi servies en wat heb je een leuke blog!
Marthy zei…
Ik zag het staan en wist, dit kan ik niet laten staan, Bettie.
Marthy zei…
Ik zette vanmorgen dat vaasje op tafel vlakbij dat serviesje en dacht, daar moet ik wat mee doen. En dat werd dan deze foto, Emie.
Marthy zei…
Ik heb in de moestuin en klein veldje gezaaid, Kakel, en dat is allemaal opgekomen. Nu kan ik blijven knippen tot we weer naar Nederland gaan.
Marthy zei…
Welkom, Jolanda. Ik heb ook op jou blogs gekeken en ik ga je zeker volgen. Van jouw foto's kan ik leren en dat doe ik nog steeds graag.
KnutzEls zei…
Schattig. Je hebt een oog voor mooie dingen.
Marthy zei…
Je doet me blozen, Els.
Mirjam zei…
Wat een prachtig serviesje. De kleuren vind ik super mooi. En samen met jouw bosje Cosmea vormt het een wel heel mooi en romantisch geheel. Heerlijk plaatje...
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Kijk, en dat vond ik nou ook, Mirjam.