Doorgaan naar hoofdcontent

Krullenbol


Ik kom uit een groot gezin en bijna al mijn broers en zussen hebben krullend haar of in ieder geval haar waar een 'slag' in zit. Alleen mijn zusje wat onder me komt heeft echt stijl haar en ik heb ook niet echt vooraan gestaan bij het uitdelen van een leuke bos. Heel fijn en slap haar waar weinig mee te beginnen valt, kort houden dus maar. Nee, dan de zus die daar naast me zit. Een heerlijke krullenbos, vroeger liet ze het zelfs ontkroezen, dat was in een tijd dat stijl haar gewild was. Dus was ik blij met de foto die schoondochter Christianne me stuurde. Onze kleine Saar met echte krullen! Dit doet mijn omahart smelten. En nu maar hopen dat ze blijven, die krullen.


Reacties

Emie zei…
Oh, wat een enige jeugd foto van je, ik haal je er zo uit. En dan dat haar van je kleindochter, geweldig! Ook ik ben zo'n oma met stijl haar en gezegend met krullen de kleindochters.
Bertiebo zei…
Het doet mijn oma-hart ook smelten. En die foto van jou en je krullenzus is superleuk!
Marthy zei…
We zijn bofkonten met die krullende kleindochters, Emie. Ik had het op je foto's al gezien en vond het vertederend.
Marthy zei…
Ja, Bettie, die foto is wel de leukste die ik heb uit mijn jeugd. Wat een smoeltje had ik toen, hè.
Chantal zei…
Bij ons allemaal recht strak haar, beenkrul te bekennen
Mirjam zei…
Bij ons thuis is het ook een mix, een paar echte kroeskrullen terwijl de rest vrij stijl haar heeft. En mijn twee dochters ook allebei heel verschillend haar. De oudste had toen ze klein was net zulke krullen als jouw kleindochter heeft, maar nu is het helemaal stijl. En de jongste had ook zo'n krullenkransje en heeft nu nog steeds wel een slag in haar haren.
Zo zie je maar...
Fijne dag,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Ach, Chantal, misschien hadden jullie allemaal wel een prachtige kleurr haar, dat maakt veel goed.
Marthy zei…
Dus er is hoop voor Saar, Mirjam. Misschien wil het kind later wel lekker stijl haar en begrijpt ze niets van de dromen van haar oma.
Ingrid Orens zei…
Wat een schone krulletjes !!! Daar ben ik dus stikjaloers op !
Marthy zei…
Jij begrijpt me Ingrid!
Onliemie zei…
Ik hoop met je mee!!! Hier bij onze kinderen is het niet gelukt! :-(
Marthy zei…
Bij ons is er eentje met krullen Kris, maar die wordt al vroeg kaal en scheert zijn hoofd meestal kaal, zoals veel mannen tegenwoordig.