Even eruit

Het lijkt er veel op dat het mooie herfstweer dat we hadden een beetje opraakt. Somber buiten maar ik gaf mezelf een schop onder mijn jeweetwel en maakte een rondje Bovenkerkse buurt. Fototoestel mee want er valt altijd wel iets te knippen. De kopfoto maakte ik op 23 oktober en kijk eens wat een verschil met de foto hierboven, bijna al het blad uit de bomen. De knotwilgen houden hun blad wat langer vast, maar er komt wel kleur in. En de koeien, ja die blijven nieuwsgierig. Als je voor het hek staat komen ze naar je toelopen, alsof ze je kennen. Gekke beesten. Na een uurtje was ik weer thuis, lekker uitgewaaid.

Reacties

Elizabeth zei…
Inderdaad een groot verschil tussen deze 2 momenten!
Het is zo leuk om al die 'oude' plekjes via jouw foto's te zien. En wat is het er nog steeds mooi.
Het neemt me terug - jaren geleden - naar de tijd dat ik hier samen met vriendinnen fietste.
Dan gingen we helemaal naar achteren, en daar had je een kade. Daar kwam geen mens en we zaten daar heerlijk te kletsen en soms staken we een sigaretje op... Jeugdsentiment...

Groetjes, Elizabeth
Mirjam zei…
Ik dacht eerst hé, de foto van de header, maar toen zag ik dat de bomen veel kaler waren en dan lees ik dat er toch wel 2 weken tussen de foto's zaten. Blijft toch wel een heel mooi plaatje. Lekker hè om even letterlijk uit te waaien. Wat een echt herfstweer vandaag.
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
Met een hond moet je wel uitwaaien, of je wil of niet. Ik woon ruim 25 in de polder en het blijft mijn favoriete omgeving. Ik wil ruimte boven mijn hoofd zien. In de vakantie vind ik een bos prima, maar niet te lang.
Fijn, dat ik de locaties van je foto's ken :-)
Lieve groet
Inge zei…
Ja, het gaat snel nu met het blad. Pff, vandaag alweer kruiwagens vol weggebracht. Nog even en dan ga ik weer naar de sportschool in plaats van fitnessen in de tuin
Marthy zei…
Vroeger wandelden we met de kinderen over die kade naar Schoonouwen, Elizabeth en dan via de Tentweg weer terug naar Bovenkerk. Daarna is er jaren geen brug meer geweest maar nu is er sinds een paar jaar een nieuwe brug gemaakt en kunnen we weer op die ka.
Marthy zei…
Het heeft ook wel weer wat, Mirjam, dat echte herfstweer. Even eruit en dan weer naar je behaaglijke huis.
Marthy zei…
Het is gek Kakel, ik kom van de kust en iedereen gaat er van uit dat ik dat wel heel erg zal missen. Niet dus, ik heb daarvoor in de plaats de polder gekregen en die vind ik prachtig. Zeker als het zo'n mooie is als de Krimpenerwaard.
Marthy zei…
Aan de achterkant van het huis hoeven we niet meer te ruimen, Inge die boom is kaal. Maar aan de andere kant ligt weer genoeg om alle groenbakken te vullen.