Nog steeds kleur

Mijn Stolwijkse tuin is weliswaar groot, maar er staat niet zo heel veel in. Veel grind, wat hier op een boerendorp heel normaal is, veel buxus en wat taxushagen en een grote beukenhaag. Verder hier en daar wat vakken met vaste planten en dan nog twee grote buxusvakken met hortensia 'Annabelle'. Makkelijk bij te houden, we zijn er immers de hele zomer niet. Door het aanhoudende mooie weer en ook omdat we nog geen vorst hebben gehad bloeit er nog het een en ander in de tuin en de twee grote hortensiastruiken staan nog prachtig in kleur. Hè jakkie, heb ik net dat rondje tuin gedaan terwijl de zon nog scheen, nu klettert de regen tegen de ruiten. En ik moet er eigenlijk nog uit om boodschappen te doen en dan ook nog met twee peuters. We gaan eerst maar eens wat drinken en een koekje eten en wie weet is het daarna weer droog.




Reacties

Mirjam zei…
Wat heerlijk veel kleur heb je nog in je tuin. Hier bloeit alleen de armeluisorchidee nog vrolijk voort. Het was echt herfstweer hè, dan weer scheen de zon en dan weer stortte de regen naar beneden. Even tussendoor een sprintje naar de supermarkt dus...
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
Ik zie zelfs een Narcis...nou, ja!
Het regende hier maar heel kort, dus ik hoop dat jullie het getroffen hebben met boodschappen doen.
Fijn weekend!
"A AMIZADE VERDADEIRA SORRI NA ALEGRIA,
CONSOLA NA TRISTEZA,
ALIVIA NA DOR E
SE ETERNIZA EM DEUS"(J.Calvet)
UM GRANDE ABRAÇO, MARIE.
Lida zei…
Die gele is hertshooi dacht ik, geen narcis. De kleuren springen er wel uit zeg. Prachtig! Het is bijzonder, maar ik stond vanmorgen het gras te maaien. Het is bijna sinterklaas, en het groeit maar door.
Vera zei…
Toch mooie foto's!!!
Inge zei…
Zou zo maar beschrijving van mijn tuin kunnen zijn :-)
Marthy zei…
Ja, dat was echt een sprintje, Mirjam, tussen de spetters door. En dat valt niet mee met twee eigenwijze peuters.
Marthy zei…
Voor narcissen is het nog te vroeg, Kakeltje, alhoewel, met nog steeds die hoge temperaturen kijk ik nergens meer van op. Lida heeft er iets meer verstand van, het is hertshooi.
Marthy zei…
Thank you Marie, and i wish you a nice weekend.
Marthy zei…
Ik weet zeker, Lida, dat als wij nu nog in Frankrijk waren, Mart het gras ook nog moest maaien. Blij dat we het hier niet hebben, want hij heeft werk genoeg.
Marthy zei…
Dank je, Vera. Als je zo naar buiten kijkt lijkt er niets meer te fotograferen, maar dichterbij viel het mee.
Marthy zei…
Leuk, Inge, dus jij hebt ook een wat makkelijke tuin. Voorheen had ik hier een grote border, vol met vaste planten, maar die heb ik opgeruimd toen we met pensioen gingen en de zomers in Frankrijk gingen doorbrengen.
DELETED zei…
Leuk blogje! ik zag u via andere blogster, zo gaat dat in blogland, ik volg meestal blogjes
die hebben dezelfde hobby's als ik, ik kijk naar om hier te bezoeken, groetjes ❤️‍
Marthy zei…
Welkom op mijn blog, Soraya, leuk dat je een berichtje achterlaat.