Fotoalbums

Dit is de laatste foto uit een serie van vijf oude foto's voor mijn facebook pagina. Mei 1994 en ik was voor de eerste keer in Marokko. Vriend Hoessein organiseerde een reis door dit mooie land voor de familie van zijn vrouw, mijn vriendin Stan, en ik mocht ook mee. Veel gezien en wat was het leuk zo met de hele familie. Ondertussen heb ik al mijn fotoalbums doorgekeken en dat kan ik jullie aanraden om ook eens te doen. Ik heb altijd trouw alles ingeplakt en daar heb ik achteraf gezien geen spijt van.

Reacties

 1. Ik heb echt weinig foto's uit het verleden. Ik ben pas foto's gaan maken in het digitale tijdperk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb tientallen fotoalbums, Sjoerd. Toen de kinderen jong waren zei ik altijd dat ze in geval van brand een paar fotoalbums mee naar buiten moesten nemen als ze konden.

   Verwijderen
 2. Oh die moet je koesteren hoor, zo'n vriend. Ik ben er nooit geweest. We houden van kamperen met een tent en dan is Frankrijk eigenlijk het ideale land. We zijn daar nog lang niet uitgekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben met de kinderen ook altijd gekampeerd, weliswaar met een vouwwagen. En altijd in Frankrijk, Lida.

   Verwijderen
 3. Leuk die foto's uit de oude doos... ik ben jammer genoeg niet zo flink geweest met inplakken. Kwam ook omdat de echtgenoot liever dia's had... is nog wel leuk zo'n dia avondje uit de oude doos maar zo eens vlug door een album bladeren is er dan wel niet bij en dat lijkt me eigenlijk toch wel leuker. Bedankt voor de Quiztip... ik ga er zeker eens een kijkje nemen...een beetje opfrissen kan nooit kwaad. Wat ik me afvroeg... Leer jij niet meer met ginder te wonen dan met zo'n quiz???
  Lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk leer je het makkelijkst Frans door er te wonen, maar die kleine grammaticale dingetjes leer je niet door een gesprek met je buurvrouw.

   Verwijderen
 4. Leest als een heel bijzondere vakantie. Niemand die je de pracht zo goed van zijn/haar land kan laten zien dan een "eigen" bewoner. Wat een lieve foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zij was een van onze gidsen, een vrouw, voor die tijd bijzonder voor een land als Marokko.

   Verwijderen
 5. Alweer een aantal jaar geleden dat wij in Marokko waren, waar we een rondreis langs de koningssteden maakten. Fantastisch wat hebben we veel moois gezien.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn er dit voorjaar vier weken geweest, rondgetrokken, en ik zou er zo weer heen willen gaan. Een prachtig land, Mirjam.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.