Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe stoelen voor de Franse tuinkamer

Bij mijn zoektocht naar vier nieuwe stoelen voor in de Franse tuinkamer liep ik wel tegen aardige stoelen op maar vond de prijs veel te hoog. Sinds ons huis helemaal gerenoveerd is en ik daar een prachtige kamer heb zitten we toch een stuk minder in de tuinkamer. Om dan een groot bedrag uit te geven aan stoelen voor die ruimte vond ik onzin. Afgelopen week vond ik op internet een bedrijf wat handelt in nieuw en gebruikt (horeca) meubilair en daar zijn we vanmorgen even gaan kijken. Ik wilde persé een stoel met een armleuning en die hadden ze genoeg. Om kort te gaan, met vier nieuwe stoelen in de bus reden wij naar huis.

Reacties

Sjoerd zei…
Jullie wonen daar schitterend, maar 900 km voor een weekje is wel erg ver...
Marthy zei…
Gelukkig denken niet al onze gasten daar zo over, Sjoerd...
Onliemie zei…
Mooi die ronde bistrostoeltjes met armleuning. Kocht je er zulke? :-)
Weet de mijnheer hierboven niet dat ie ook gerust voor 3 weken naar jullie kan afreizen? Dat loont dan zeker de moeite! (haha plaaggrapje hoor mijnheer)
Dat jullie er prachtig wonen zag ik ook op jullie website (via het visitekaartje uit je tas toch even gaan googlen) Ik snap niet dat jullie daar niet altijd wonen! Het is blijkbaar niet zo ver van La Roche sur Grane waar vorig jaar waren... heerlijke streek! Ik wil meteen terug!
Marthy zei…
Ik kocht iets andere stoelen, want die bistrostoeltje heb ik in de Franse huiskamer al staan, maar dan originele Thonet. Ja, waarom wonen we op zo'n prachtige plek niet het hele jaar? Ik ga er vandaag maar eens een blog over schrijven waarin ik het uitleg. La Roche sur Grane ligt aan de andere kant van de Rhône in de Drôme, ook een prachtige streek.
Het lijkt me zeker de moeite waard om deze reis te maken! Wij verbleven supergraag in de Ardeche, dus waarom niet naar de Drome ;o) (Staat stiekem voor deze zomer op mijn verlanglijstje, hihi!)
Onliemie zei…
Ja hoor ik werd op slag verliefd op ons plekje in La Roche sur Grane...
Marthy zei…
Toen onze kinderen jong waren hebben wij verschillende malen in het Drôme gebied gekampeerd, Stephanie. Mooi
Nana zei…
Benieuwd welke stoelen je kocht. :-)
Marthy zei…
Voordat ik daar een foto van kan nemen zijn we wel een paar maanden verder, Nana.