Gepakt en gezakt

De weersverwachtingen waren gisteravond niet best en dan is het altijd een afweging wat we meenemen om twee dagen achter elkaar te gaan wandelen. Onze allergrootste rugzak hadden we in Frankrijk achter gelaten dus we moesten het me deze twee doen. Regenpakken, toilettassen (alles in het klein), schone onderbroeken, nachtshirt en extra paar sokken is het allerbelangrijkste, daar kunnen wij wel een paar dagen op wandelen. Op het allerlaatste moment onze kleinste rugzak bij zoon Bas ingeruild voor een grotere maat gaf iets meer armslag, dus twee spijkerbroeken konden er ook nog wel bij. Bovenop gaat het brood,  de waterflessen gaan aan de zijkanten van de rugzakken en telefoon en routeboek gaan meestal in zakken van jack en broek. Om de rugzakken kunnen bij veel regenval hoezen getrokken worden, anders wordt alles zeiknat van binnen. Of het meegevallen is lezen jullie in een volgend blog. Niet gaan is geen optie. Eenmaal afgesproken gaan we altijd, weer of geen weer. Het valt trouwens altijd mee met die regen, echt waar.

Reacties

 1. Ik fietste ook altijd elk weekend door weer en wind met de fietsclub. Regen, mist, natte sneeuw...gewoon gaan. Jullie troffen het niet: het weer was bar en boos. Hopelijk hebben jullie wel kunnen genieten. Ik lees het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mirjam, wij hebben zelfs een keer in een sneeuwstorm gelopen. We hadden afgesproken en dachten dat het wel meeviel. Dus niet.

   Verwijderen
 2. ik hoop dat je gevoel met betrekking tot het weer meevalt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar wij waren vandaag vond ik het toch wel tegenvallen vwb het weer. Alhoewel, na 5-en was het droog ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Wij doen dit al zo lang, Bettie, voor ons is het heel normaal, niets stoers aan.

   Verwijderen
 5. Haha, geweldig! Klopt hoor, buiten regent het lang zo hard niet als binnen ;o) Ben super benieuwd naar jullie tocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.