Doorgaan naar hoofdcontent

Nog maar een paar te gaan

Hier lag verleden week nog een flinke stapel balken en nu zijn er nog maar een paar te gaan. Ik ken mijn echtgenoot, als hij aan zo'n karwei begint gaat hij stug door tot het gedaan is. Ondertussen waren we gistermiddag even naar Les Ollières gereden om bij een bedrijf in bouwmaterialen waar we vaak komen te vragen of ze een paar pallets voor ons hadden. Geen probleem, ze werden zelfs nog naar de auto gesleept. We redden het namelijk net niet om al het hout in het hok te stouwen dus een deel zal buiten opgeslagen moeten worden. Bij de GammVert in St.Sauveur ook nog twee kettingen van de motorzaag laten slijpen en één nieuwe gekocht. Er zit nog weleens een spijker in zo'n balk en dat is niet bevorderlijk voor die ketting. Mart denkt vandaag klaar te zijn met dit karwei en dan gaan we in het weekend onze gedachten eens laten gaan over het volgende project op dit terrein. Ik hou jullie op de hoogte.Reacties

Bertiebo zei…
Heerlijk als er weer iets af is
Het ziet er weer prachtig uit!
Die mannen toch: blij als ze weer een klusje hebben. Het moet altijd gisteren af en dan staan ze de volgende ochtend te springen om weer iets van hun to-do-lijstje te kunnen schrappen. Weet je wat erg is? Iemand die geen hobby heeft en heel de dag stil in een stoel zit. Ik heb zo'n oom gehad. Daar zou ik gillend gek van geworden zijn.
Onliemie zei…
Les Ollieres... sur Eyrieux? Als het dat is ...daar hebben we jaaaaaaaren geleden een keertje gekampeerd. Heel leuk toen.
Dat komt helemaal goed met dat hout op die pallets... ik hoop alleen dat je dat hout pas volgend jaar in de winter zal nodig hebben... voorlopig mag de warmte van de zon komen...Fijn (nadenk)weekend! :-)
Sjoerd zei…
Goed bezig daar, je heb straks meer stookhout dan je ooit kunt verstoken op die manier...
Marthy zei…
Wij zijn echt tevreden als er weer iets af is en kijken al weer uit naar het volgende klusje.
Marthy zei…
Mijn man....de hele dag stil in een stoel? Ik zou gek worden maar hij ook, Mirjam. Laat hem maar lekker zijn ding doen, daar voelt hij zich geestelijk en lichamelijk goed bij.
Marthy zei…
Voordat we het huis kochten hebben we ook eens een nacht in Les Ollieres sur Erieux gekampeerd, op weg naar huis vanuit het zuiden. Er zijn twee campings daar, wij stonden op de kleinere. Die grote heeft tegenwoordig alleen nog maar van die huisjes, jammer.
Marthy zei…
Wij maken nog iedere avond de kachel aan, Sjoerd, scheelt heel wat olie.
Elizabeth zei…
Even bij gelezen ... Het is heerlijk om zoveel ruimte om je heen te hebben, maar het vraagt ook de nodige inspanning! Zo leuk om te lezen hoe jullie het één na het ander 'beet pakken'...
Ageeth Mooij zei…
Altijd wat te doen en fijn om projecten af te ronden.
Bedankt voor je geweldige post <3
Marthy zei…
Wij houden van 'bezig' Jolanda.
Marthy zei…
Ja, Elizabeth, die ruimte is fijn maar het moet inderdaad allemaal bijgehouden worden en dat bijhouden komt wekelijks terug.
Marthy zei…
Fijn dat mijn post is aangekomen en dat je het geweldig vindt, ik ben maar een beginner in dit 'vak'.
Wieneke zei…
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb gisteren onze zijtuin ontdaan van onkruid en zo. Vond ik al een heel project hahahaha
Marthy zei…
Mijn projectjes zijn ook een stuk kleiner dan de zijne, Wieneke. Hij heeft een enorme drive die ik geestelijk nog wel bij kan houden maar lichamelijk beslist niet.
Vlimbouter zei…
Jullie blijven maar doorgaan! Dat worden daar binnenkort de tuinen van Versailles bij jullie.
Marthy zei…
Haha, nee, zo gek maken we het niet. Dat moet daar een jeu de boulesbaantje worden, daar ben ik al tevreden mee.
Mirjam zei…
Het ziet er uit als een bereklus, maar die Mart van jou is echt niet te stoppen hè, als hij eenmaal begonnen is.
Heel fijn weekend,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Hij is tevreden en in zijn hoofd al weer bezig met de volgende klus, Mirjam.
Vera zei…
Ja ik voel nu echt een momentje pétanque aankomen
Marthy zei…
Ik weet niet precies wanneer jullie komen, Vera, maar er zit een mogelijkheid in.