Doorgaan naar hoofdcontent

Egmond Wandel Marathon


         
 Ik belde met oudste nicht om iets af te spreken om samen te gaan doen en vertelde dat ik weleens mee wilde doen aan de Egmond Wandel Marathon. Leuk idee vond zij en ze appte gelijk haar twee zussen en ik mijn dochter of die zin en tijd hadden. Een kwartier later was het rond. Nicht zou ook die dag haar tante (mijn zus) zien en vragen of ze het al aan kon om een zo'n stuk te lopen en die flinkerd zei ja.


Dus daar gingen we gisteren, vier nichten en twee tantes. Altijd makkelijk om veel familie te hebben, er valt nog eens iets organiseren. En te lachen en heel veel te kletsen

Na tien minuten begonnen we al aan de koffie, met wat lekkers natuurlijk. We bleven veel te lang zitten waardoor we nog maar net op tijd de eerste stempelpost op het strand haalden voor die ging sluiten.
Wij namen de Noordroute naar Bergen aan Zee en op de terugweg kwamen we door het Noordhollands Duinreservaat, een prachtig natuurgebied.


Een stukje van de Atlantikwall, overblijfsel van de oorlog. Hieronder lees je er wat meer over. Mijn zus en ik, geboren aan de kust, zijn opgegroeid met deze restanten in de duinen, vooral de bunkers die er toen nog stonden waren prachtige speelplekken.



Trots op onze medailles, we hebben totaal 13 km gelopen. Maar nog veel trotser waren wij op mijn zus die na een zwaar jaar bewees dat ze uit een sterke wandelfamilie komt.

Nicht Stephanie blogt ook, neem hier even een kijkje.

Reacties

Wat leuk! en toch ook nog weer andere foto's. Het was zo gezellig, heb nu alweer zin in Maart ;-)
miekequilt zei…
Wat heerlijk om zo samen over het strand te gaan.
Bertiebo zei…
Dat is een heerlijke wandeling. En wat fijn dat je dat met je zus en nog meer familie kon doen!
Marthy, wat een gezellige boel zal het tijdens het wandelen geweest zijn. Lekker kletsen met elkaar en zelfs nog tijd om foto's te maken (-: Haha, bijna te laat voor de eerste stempelpost vanwege de koffie. Het zal je gebeuren...Complimenten voor je oudste zus ♥
KnutzEls zei…
Heerlijk en wat goed dat je zus weer mee kon lopen. Sterke vrouwen die familie!
Ageeth Mooij zei…
Heerlijk om zo samen te zijn!
In de weer zei…
Top vrouwen !!!!!!
Emie zei…
Geweldig, wat een succesvolle en gezellige wandeling is dit geweest. Prachtige foto's bovendien. Complimenten voor je zus!
G E N I E T E N ! ! ! ! ! !
Marleen zei…
Gezellig zo samen! Dan gaat het wandelen haast vanzelf.
Onliemie zei…
Fijn zo uitwaaien en zeker ook fijn dat het met je zus weer een stuk beter gaat. Ben even op het blog van je nichtje gaan zien. Geweldig mooi. Daar ga ik maar eens wat lezen. Hoe ik haar kan volgen, heb ik niet meteen gevonden. Tip?
Wat gezellig zo! Blog van je nichtje is leuk, ik ga haar volgen :-)
Prachtwandeling, helemaal in goed gezelschap!!