Doorgaan naar hoofdcontent

Met de wind in de rug

Was het bij jullie ook zulk mooi weer afgelopen zondag? Bij ons scheen volop de zon dus besloten we samen met schoondochter Christianne en kleindochter Saar naar Gouda te fietsen. Luuk was met zijn vader naar de voetbal, een goede reden voor ons viertjes om ook wat gezelligs te doen.

Het doel was om een pannenkoek te gaan eten en ook nog even een bezoekje aan de bibliotheek te brengen. 
We gingen op de fiets, zes kilometer naar centrum Gouda en dat is een heel eind voor Saar. Dus op de heenweg werd ze een beetje door haar moeder geholpen en op de terugweg kreeg ze de stevige hand van opa op haar rug.

We gingen eerst naar de bibliotheek, in deze was ik nog nooit geweest en die was zo leuk dat ik volop foto's genomen heb, die komen later aan de beurt.
Daarna de pannenkoeken en die waren heerlijk, we hadden allemaal een verschillende, ik een spek met appel want die vind ik altijd het lekkerst. 

 Met het zonnetje in het gezicht en de wind in de rug fietsten we tevreden naar huis.
Hoe Hollands kan het zijn.

Reacties

Emie zei…
Echt een typisch Nederlandse polderfoto. Hij is om in te lijsten, dan kan Saar later aan haar kleinkinderen laten zien hoe heerlijk zij met haar opa fietste!
Fijne zondag besteding!!
Sjoerd zei…
Haha, met een arm in de rug zul je bedoelen... Hier was het ook mooi meer en zijn we ook met onze kleindochter op pad geweest. Met zo'n weer moet je buiten zijn.
KnutzEls zei…
Geluksmomentjes!
miekequilt zei…
Wat een leuke foto. Hier was het ook mooi weer. En de bieb was open op zondag?
Marthy zei…
Zeven dagen in de week!
Bertiebo zei…
Oh die foto van Saar met opa. Wat een prachtherinnering
Marleen zei…
Een prachtige foto! Heerlijk om dat samen te doen.
Heerlijke dag met al dat blauw in de lucht!
Een hartverwarmend, zonnig tafereel. Die Saar...kampioentje!
Ageeth Mooij zei…
Wat een fijne dag Marthy! Ik ben benieuwd naar de bibliotheek!
Prachtige foto. Toen we klein waren werden wij ook altijd zo op de fiets geduwd. Dat zie je hier in Frankrijk eigenlijk niet.
Marthy zei…
Nu je het zegt....ik denk dat er in Nederland wat makkelijker met fietsende kinderen wordt omgegaan. Fietsen zit in onze genen.