Doorgaan naar hoofdcontent

Gewoon dom

Hoe dom kan een mens zijn? Nou, daar weet ik over mee te praten want zonder schaamte kan ik zeggen dat ik zo nu en dan echt iets stoms doe. Er vallen geen doden bij, maar toch...

Neem dit nu. Vandaag is mijn jongere zus jarig en ook een goede vriendin. En dan morgen nog een van onze schoondochters. Dus had ik keurig uit Nederland drie leuke zelfgemaakte enveloppen mee genomen en drie kaarten die van eigen foto's zijn gemaakt. Afgelopen donderochtend zitten schrijven en voor elven op de bus gedaan want postbode Natacha komt altijd rond elf uur. Goed gedaan vond ik zelf, een kaartje voor de drie jarigen vanuit Frankrijk. 

Mart leegt zondagmorgen onze brievenbus, hij dacht dat hij er wat in zag liggen en komt met bovenstaande oogst naar binnen. De drie enveloppen met een kattebelletje van Natacha: Er zitten geen postzegels op de post!?

We hebben er samen maar om gelachen maar zorgwekkend is het wel, of niet? In ieder geval, vanmorgen postzegels op de enveloppen geplakt, gelukkig had ik die in huis, en alles weer op de bus gedaan met een bedankje voor mijn onovertroffen postbode.

Ik moet er nog even bij vertellen dat er ook nog een kaart van een lieve blogvriendin  in de bus zat om ons welkom te heten in ons Franse 'thuis'. Bedankt, Toos!
 

Reacties

In de weer zei…
Ach ja Marthy, kan gebeuren.
Ik herinner me post die ik kreeg van mijn man in de tijd dat we verkering hadden. Hij lag in dienst en was op oefening en kon toen nergens aan een postzegel komen. Op de envelop had hij geschreven, sorry maar ik kon nergens een postzegel krijgen. Een postbode met humor had erbij geschreven “ maar wel kopen”.
Janny zei…
Wat attent van de postbode! Ik herken het helemaal, soms doe ik ook zoiets stoms, gelukkig ook niet al te ernstig, maar af en toe twijfel ik wel aan mezelf. Het zal wel aan de leeftijd liggen.
Sjoerd zei…
Na ja, kan iedereen toch overkomen... Dan is zo'n postbode wel handig.
KnutzEls zei…
Wat lief. Zoiets kan iedereen overkomen dus geen paniek
Bertiebo zei…
Lief van de postbode! En de stommiteit valt nogal mee hoor
Judy zei…
Heel attente postbode!
Unknown zei…
De enveloppen zijn ook veel te mooi om iets op te plakken! Ik weet in ieder geval dat er iets moois onderweg is, ik kijk er naar uit!
willy zei…
dat kan de beste overkomen Marthy

en je postbode was wel attent

prachtige 'header" op je blog

prettige dag
Lies zei…
Valt iedereen wel eens voor. In de euforie van je speciale kaarten...!
Superlief van je postbode!
Lie(f)s.
Levert wel een leuke blog op :-)
Kan de beste overkomen hoor :-)
Ik ben eigenlijk blij, dat het jou ook overkomt, zo herkenbaar!
miekequilt zei…
Haha. Ik moest er om lachen. Zoiets overkomt de beste zelfs weleens. De jarigen vinden het vast niet erg om een dagje langer op hun kaart te wachten.
Elizabeth zei…
Je bent druk met van alles en doet de dingen op de automatische piloot... Het is mij ook wel eens overkomen hoor!
Maar wat ontzettend tof van jullie postbode zeg...
Marlou zei…
Haha, kan gebeuren...
Hetty zei…
Als het niet erger is...
Over je vraag of je de rozen nu al kan snoeien.Ik weet niet of er in jouw bergdorp nog koud weer verwacht wordt. Vraag het de buren. Hier zijn alle rozen al gesnoeid, maar ons klimaat aan zee is natuurlijk heel mild.
Marthy zei…
Bedankt Hetty. Of er nog koud weer zal komen blijft maar de vraag. Ik wacht nog maar even.
Emie zei…
Late reactie maar ik wilde je het niet onthouden: gisteren zocht ik oude verjaardagspost uit en zat met zo'n leuke zelfgemaakte envelop van jou in mijn hand. Kort daarna las ik dit blog. Toeval (?).
Marthy zei…
Dan wel heel leuk toeval.