Doorgaan naar hoofdcontent

Vier op een rij

Naast de drie grote muurschilderingen in Mariac die ik al eerder liet zien was er op de grote muur van het gebouw nog ruimte over voor een kleinere. Ik vond het ontwerp heel goed, een huilende bloem. Hoe de mens omgaat met onze prachtige natuur is inderdaad om te huilen.

Het had die ochtend dat wij er waren geregend, vandaar de regenjas.


Er werd niet alleen met spuitbussen gewerkt maar ook met verfrolletjes en kwasten. Dat was het leuke van dit hele gebeuren, je kon de kunstenaars aan het werk zien met de voortgang van hun kunstwerken.

Reacties

Yova zei…
Deze meneer heeft zeker warm om te doen. Knap werk heeft hij gedaan. Hele klus om te doen. Wel mooi geworden. Beter dan kale muur te kijken. Leuke foto's. Fijne dag.
Bertiebo zei…
Zo leuk om te zien hoe dat gaat. Ik heb het toen er bij mij in de buurt een mural werd gemaakt ook helemaal gevolgd. Heb je deze ook af gezien?
Sjoerd zei…
Hij moet nog wat afmaken, maar het ziet er nu al mooi uit.
Judy zei…
Prachtig, om het maakproces te zien ook.
In de weer zei…
Echt genieten voor jou daar op die plek om alles te kunnen volgen.
Mooie muurschildering in wording
KnutzEls zei…
Dat wordt zeker een mooie muur.
Edward McDunn zei…
Mooi en kleurrijk, met een boodschap.
Elizabeth zei…
Zo knap om een gedachte op die manier om te zetten in een kunstwerk!
En de combinatie van dit groen met roze vind ik sterk.
Ger zei…
Street Art is meestal kunst met een boodschap en deze afbeelding laat een duidelijke boodschap zien…..zou het een cri de coeur willen noemen.Maar zit me aan de andere kant af te vragen of alle materialen die men bij deze kunstvorm wereldwijd gebruikt wel of niet schadelijk zijn voor het milieu,of het onderhoud nodig heeft net als alle schilderwerk onder allerlei weersinvloeden of kunnen we van de nou nog frisse kleuren en duidelijke afbeeldingen over aantal jaren alleen nog gissen naar wat er eens te zien was…?
Jolande zei…
Oh dat begin ziet er ook al heel mooi uit.
miekequilt zei…
Prachtig. Het moet echt genieten geweest zijn om het maken van dit werk te kunnen volgen.
Anoniem zei…
grappig dat deze murals zijn voortgekomen uit de graffiti-beweging die nog maar een jaar of twintig geleden nog steeds verguisd werd door vrijwel iedereen (illegaal, vernielzucht, waardedaling van huizen, drugsgebruikers enz). voortschrijdend inzicht dus.
bemar zei…
Mooie kleuren en interessant om te zien hoe het tot stand komt