Doorgaan naar hoofdcontent

Voetbal en pizza

Met wat vertraging kwam onze vriendin Maria gistermiddag aan op Gare TGV van Valence. Blij dat we elkaar weer in goede gezondheid zagen reden we naar huis waar ze zich weer direct thuis voelde zoals ze het zelf benoemde. Het was ondertussen al ver in de middag dus na een kopje koffie begon ik met de voorbereidingen voor de maaltijd en Mart en Maria installeerden zich voor de televisie om dé wedstrijd te gaan zien. De broodmachine kneedde ondertussen het pizzadeeg en ik sneed ham en artisjok wat kleiner. Halverwege de eerste helft van de wedstrijd was de pizza klaar en ik serveerde  hem op de tafel voor de televisie. Moet kunnen voor een keertje. Hij was heerlijk, de pizza met ham, artisjok en mozzarella. Als toetje hadden we eigen frambozen met een toefje slagroom.

Nou, Nederland won van Roemenië, dat zullen de meesten van jullie ondertussen wel weten en we waren alledrie blij, Mart het meest. Hij bekeek nog een wedstrijd en Maria en ik bespraken wat we afgelopen jaar zoal gelezen hadden en wisselden al wat titels uit. Om tien uur hield de 93 jarige het voor gezien, ze was vanaf  's ochtends 5 uur in de weer geweest.

Reacties

Judy zei…
Wat gezellig, een vriendin op bezoek!
Wat fijn dat je vriendin op bezoek is. Heel fijne dagen gewenst samen.
Sjoerd zei…
Ik lig meestal ook tussen 10 en 11 in bed. Moet ook wel...
Elizabeth zei…
Oh, 93 jaar en dan gewoon nog met de trein komen...
Een fitte dame voor haar leeftijd hoor en wat gezellig dat ze bij jullie komt.
En ze is ook nog voetbalfan, hahahaha....
De pizza ziet er verrukkelijk uit!
In de weer zei…
Wat fijn als het je gegeven is om op die leeftijd nog zo van het leven te mogen genieten.
Fijne dagen met jullie vriendin Maria.
Emie zei…
Veel fijne dagen gewenst voor jullie vriendin en jullie. Wat een gezelligheid.
Yova zei…
Gezellig dat je Maria ook kwam kijken naar Nederlandse voetbal. Echt mazzel dat we gewonnen hebben. Gelijk pizza erbij genomen. Wij hebben ook gekeken. Spannend wedstrijd was het. Fijne dag.
Gezellig en petje af voor Maria!
Janny zei…
Gezellig dat jullie vriendin er weer is, fijne dagen met elkaar! Voetbal hoeft voor mij niet, maar de pizza ziet er heerlijk uit.
miekequilt zei…
Wat gezellig om met zijn drieën voetbal te kijken. En dan zelfgemaakte pizza erbij: top!
Fijn te horen dat jullie reislustige vriendin weer ‘geland’ is bij jullie! Hele gezellige dagen gewenst, hoor en dat Maria maar weer heel veel Ardèche herinneringen mag maken waar ze straks terug in Nederland weer op kan teren! 😘😘😘
Lies zei…
93?! 'k Wil tekenen...!
Lie(f)s.