Golden Oldie

Ik had beloofd wat lekkers te bakken voor de laatste avond van de cursus portretfotografie op onze club en terwijl ik bezig was nam ik gelijk maar even een paar foto's van een elektrisch huishoudelijk apparaat waar ik echt blij mee ben en dan niet eventjes maar al jaren. Deze onovertroffen keukenmachine van Braun heb ik ruim 35 jaar in mijn bezit, hij is ontzetten veel gebruikt en is niet stuk te krijgen. Tien jaar geleden was dat witte kunststof radertje versleten en slipte de kom weleens bij het ronddraaien. Na een telefoontje met de Braun service dienst kreeg ik gratis een nieuw radertje opgestuurd. Geweldig toch dat ze van zo'n oude machine de onderdelen nog op voorraad hadden. Ik heb nog wat hulpstukken bij de machine die ik niet vaak maar toch wel geregeld gebruik, hier gooi ik echt nog niets van weg. De keukenmachine was niet echt goedkoop bij aanschaf maar als er iets bij ons in huis is wat zijn geld dubbel en dwars terugverdient heeft is het deze 'golden oldie' wel.


Reacties

KnutzEls zei…
Deze kreeg ik jaren geleden van mijn tante. Hij was toen al druk gebruikt en heeft hier ook voor veel lekker gebak en maaltijden gezorgd. Manlief maakte er deeg in voor kerststollen. Helaas ging ie kapot (we hebben niet gezocht naar vervangende onderdelen) en kreeg ik in de plaats een magimix. Ook fijn, maar mijn man vind hem niet handig. En bakte sindsdien geen kerstbrood meer.
Marthy zei…
Wel jammer van het kerstbrood Els, maar ik moet je man een beetje gelijk geven. Ik heb in Frankrijk een dure Kenwood staan (ik had geen zin in dat gesleep met zo'n machine)maar ik vind mijn ouwe trouwe Braun toch handiger en ook simpeler in gebruik.
Ineke zei…
Het krantenknipsel van AD ligt donderdag voor je klaar.
Succes met je laatste foto-les. Ik hoop dat het baksel geslaagd is (zal wel - jou kennende)
Marthy zei…
Het was een appelcake, Ineke, en ze vonden hem heerlijk.