Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe site

Inmiddels is de site voor ons vakantiehuis drie jaar oud. Tijd voor vernieuwing vond ik, zo'n site moet een eigentijdse uitstraling hebben. Ik wilde er ook meer foto's  op, toekomstige gasten vinden het prettig om goed te kunnen zien wat een vakantiehuis te bieden heeft. Heb ik de vorige site nog zelf gemaakt, nu heb ik hulp gehad van neef Ted. Ik leverde de teksten en de foto's aan en hij heeft er een mooi geheel van gemaakt. Kijk (klik) zelf maar. Mocht je nu ook een nieuwe website nodig hebben, kijk dan even op de site van Ted en neem contact met hem op. Hij werkt voor een zeer redelijk tarief.

Reacties

Inge zei…
Ik hou het in gedachten :-)
Elizabeth zei…
Wat een prachtig huis! En wie weet ooit... want we gaan niet altijd camperen...
Ik vind het een erg mooie site en het is waar; mensen willen altijd foto's zien en een voorstelling maken van waar ze terecht komen!
Fijne zondag, groetjes v. Elizabeth
Sjoerd zei…
Mooie site is het geworden. De foto's spreken erg aan. Mijn vakantie is gelukkig nog steeds beschikbaar...
Jeanne zei…
Wat een sfeervol huis en een mooie website. Ik wil er zo heen, maar helaas hebben we ons net vastgelegd, ook ergens in Frankrijk. Wie weet ooit...........
Onliemie zei…
Prachtig je huis, geweldig mooi en gezellig ingericht... het moet daar heerlijk vertoeven zijn. Ik maak reclame voor je! :-) Zelf komen zit er niet in... "huisdieren niet toegelaten" ... daarom ook dat wij meestal kamperen. Dan hebben we geen probleem met onze 2 honden. Maar het is echt ongelooflijk mooi daar bij jullie. Je mag er heel fier op zijn.
Lida zei…
Ziet er goed uit. Verstandig om je website te vernieuwen na 'n paar jaar. Die technieken gaan zo snel. Het is toch je visitekaartje, de eerste indruk van een nieuwe klant, zeg maar.
Soms als ik google op campingwebsites, en zo'n site ziet er niet uit, dan heb ik al snel de neiging om af te haken.
Wat een heerlijk idyllisch plekje hebben jullie daar toch.
Bertiebo zei…
Leuk om dat alles te bekijken. Ook ik houd het in gedachten
Wieneke zei…
Nou, neef Ted heeft eer van zijn werk, hoor. Ziet er met de mooie foto's ook erg gelikt uit. Binnenkort zal ik op mijn weblog reclame voor het huis maken.
Marthy zei…
Zou leuk zijn, Inge.
Marthy zei…
Ik maak zoveel foto's, Elizabeth. Kleine moeite om veel te laten zien.
Marthy zei…
Een foto zegt meer dan duizend woorden.....
Marthy zei…
Leuk, Jeanne, Frankrijk. Ik ben benieuwd waar je terecht komt, maar dat zullen we ongetwijfeld deze zomer zien.
Marthy zei…
Dank je voor je complimenten, Kris.
Marthy zei…
Wij zoeken ook weleens een camping, Lida en ik klik ook sneller door als de site er niet uit ziet. Je gaat je dan toch afvragen hoe de camping er in werkelijkheid uit ziet.
Marthy zei…
Je bent van harte welkom, Bettie.
Emie zei…
Daar ben ik eens even voor gaan zitten, Marthy. Complimenten hoor. Wat een prachtige accommodatie hebben jullie daar voor vakantievierders. Wat een goede site met schitterende foto's.
Marthy zei…
Ik zal Ted de complimenten doorgeven, Wieneke. En fijn als je een beetje reclame voor me maakt.
Mirjam zei…
Jeetje, dat staat er echt super mooi uit hoor. En heel uitnodigend allemaal. Wat moet het heerlijk zijn om daar een paar dagen te verblijven.
Fijne zondag,
liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Dank je voor de complimenten, Mirjam. Ja, we hebben ons best gedaan, Ted en ik.
Marthy zei…
Dank je Emie. Ja, wij zijn trots op ons vakantiehuis én op de nieuwe site.
Wij hebben lang geleden gefietst in deze streek. Was heel pittig maar zo verschrikkelijk mooi. Een gedeelte van de route van "De renner" gereden. Droom er nog van ;-) Helaas rijden we zulke afstanden niet meer, want anders...
Liefs Kakel
Marthy zei…
Je kan verschrikkelijk mooi fietsen bij ons, Mirjam, maar volgens mij was het parcours van 'de Renner' wat zuidelijker.
Nana zei…
Mooie site met prachtige foto's! Kan je het huis ook voor 1 nacht huren?
Marthy zei…
Ik verhuur het altijd per week. Als het huis gebruikt is moet ik het toch weer schoonmaken en dan levert het me in feite niets op.
Wietske zei…
Lieve Mart, wat een prachtige site! Wordpress leent zich bij uitstek voor de vele mooie foto's en frisse teksten. Tja en dat gastenboek is echt de kers op de taart!
Marthy zei…
Dank je Wietske. Ja, ik vond het leuk om de enthousiaste reacties van onze gasten deze keer ook op de site te plaatsen.
Nana zei…
Ja maar het kon zijn dat je ook zo'n soort bed & breakfast doet als het huisje niet verhuurd is voor langere tijd hé. Ik kon het maar vragen. ;-)
Marthy zei…
Oh, maar als je een nachtje langs wilt komen kan dat altijd, hoor. Ik heb in ons eigen huis twee prachtige logeerkamers. Lijkt me reuze gezellig en je hoeft er niets voor te betalen. Doen!
Nana zei…
Ik ga het onthouden. :-) In april slapen we graag zo rap mogelijk in ons eigen Provençaalse bed maar misschien later eens... Alvast bedankt voor het aanbod. x