Doorgaan naar hoofdcontent

Openluchtmuseum Arnhem

Wat troffen we het met het weer vandaag voor het uitje met kinderen en kleinkinderen. We bezochten het Openluchtmuseum in Arnhem en daar in het oosten van het land lag een mooi laagje sneeuw. Verder de hele dag zon en dat is ondanks dat het koud was toch een stuk beter dan die regen van de afgelopen week.


Toen onze kinderen klein waren zijn we hier verschillende malen geweest en we hadden er allemaal goede herinneringen aan, vandaar onze keus vandaag voor dit park. Het is nog steeds ontzettend leuk om hier rond te wandelen tussen al die mooie oude panden.


Voor de kinderen is er ontzettend veel te doen en die hebben zich dan ook prima vermaakt met als toppers natuurlijk de slee- en schaatsbaan. Poffertjes, chocolademelk en een broodje warme worst maakte het winterse sfeertje compleet. Een heerlijke dag!




Reacties

Onliemie zei…
Prachtig...mooie foto's ook...dankzij het grijze tasje! ;-)
Doet me denken aan ons Bokrijk in Belgisch Limburg. Ook een fantastisch openluchtmuseum. Jammer dat er daar geen honden mee binnen mogen dus is het alweer een tijdje geleden dat we er waren.
Niet alleen de kinderen maar iedereen heeft genoten zo te zien.
Ik ben ooit met mijn ouders (en broertje) naar het Openluchtmuseum geweest. Het was in de herfst en we deden ons allemaal tegoed aan de beukennootjes die op de grond lagen. Aan het eind van de dag hadden we allemaal keelpijn...
Schit-te-ren-de foto's!
Sjoerd zei…
Ik kom er ook wel eens en kan me heel goed vinden in je beschrijving. Naast mooi vind ik het ook belangrijk dat er stukje Nederlandse historie in wonen en leven wordt weergegeven.
In België hebben we bokrijk, dat is ook zo gezellig !
Emie zei…
Dat moet een heerlijke dag geweest zijn met het hele spul. En wat een mooie foto's levert het weer op.
Bertiebo zei…
Supergezellig natuurlijk en dat op zo'n prachtige dag...
Marthy zei…
Dan zal je toch eens naar Arnhem moeten afreizen Kris, want daar mogen wel honden mee naar binnen. Ik heb er heel wat gezien.
Marthy zei…
Met deze weersomstandigheden en dan in zo'n mooi park met van die leuke kleinkinderen is het niet moeilijk om aardige foto's te nemen, Kakel, haha.
Marthy zei…
Helemaal met dat laatste eens, Sjoerd. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen staat ook nog op mijn verlanglijstje om met de kleinkinderen te bezoeken.
Marthy zei…
Net even op de site van Bokrijk gekeken en dat is inderdaad net zo'n mooi park. Leuk!
Marthy zei…
Met al die regen van de laatste tijd was ik even bang dat de dag in het water zou vallen, maar gelukkig, we hadden prachtig weer, Bettie..
Marthy zei…
En opa en oma maar genieten, Emie.