Doorgaan naar hoofdcontent

San Francisco

In de zomer van 1990 maakten we als gezin een rondreis door Amerika. We bezochten in vier weken tijd de staten California, Arizona, Nevada en Utah. Ontzettend veel gezien, waaronder de Grand Canyon, Las Vegas, verschillende parken waarvan Yosemite wel de meeste indruk maakte. Hier sta ik op een tram in San Francisco, samen met dochter Floor. We vonden met zijn allen deze stad zo leuk dat we er vier dagen bleven. Het was geweldig om samen met je opgroeiende kinderen zo'n reis te maken. Dit is tevens de vierde foto van een reeks van vijf oude foto's.

Reacties

Emie zei…
Alweer zo'n leuke foto. In de winter van 1990 maakten wij met onze kinderen een reis van vier weken door Australië. Het was geweldig om samen met opgroeiende kinderen zo'n reis te maken. Zelfs toen liepen we al vrijwel synchroon, Marthy!
KnutzEls zei…
Wat leuk toch, die oude foto's. Terugblikken en meteen weer terug in de tijd en je gevoel. Mooie herinneringen, kostbaar!
Marthy zei…
Het is ongelooflijk, Emie, hoe onze levens op elkaar lijken. Wat hebben wij en doen wij veel en vaak hetzelfde.
Marthy zei…
Ja, Els, ik heb nog nooit zoveel tegelijk teruggeblikt als de laatste paar weken. Heel leuk.
Sjoerd zei…
Een mooie foto. Het is leuk als je dit samen met je kinderen kan doen. Dat vergeet niemand meer...
Lida zei…
Wat een heerlijke herinnering. Stel dat je in een tijd leefde waarin er nog geen fototoestellen bestonden. Dan wist je niet meer hoe je er vroeger uitzag. En alle herinneringen vervaagden. Ik merk zelf dat ik steeds meer ga terugblikken. Zou dat aan de leeftijd liggen?
Bertiebo zei…
Ik krijg ok zo'n zin om in de oude foto's te duiken. Maar even echt geen tijd. Jouw foto is erg leuk en wat mooi dat jullie zo'n verre reis maakten
Marthy zei…
We hebben het er nog vaak over, Sjoerd.
Marthy zei…
Terugblikken, ja ik denk dat het leeftijd gerelateerd is. Ik merk dat onze kinderen daar helemaal niet mee bezig zijn maar de Man en ik wel. Stapels fotoboeken heb ik naar beneden gehaald en jongens, wat is dat leuk.
Marthy zei…
Als je weer even tijd krijgt moet je beslist je oude albums te voorschijn halen en ga dan samen met Anna eens zitten kijken naar al dat leuks uit vervlogen tijden.
Inge zei…
In de zomer van 2008 maakten wij onze (enige) verre reis als gezin. Hartstikke leuk en bijzonder. Misschien ook wel omdat dat de enige verre reis was die we samen maakten. Wij (mijn man en ik) zijn niet zo'n wereldreizigers. Oostenrijk is ver (en mooi) genoeg :-)
Marthy zei…
Het is leuk dat jullie de enige verre reis met zijn allen maakten, Inge, jaren later praten jullie er nog over.
Mirjam zei…
In de zomer van 1990 beleefde ik ook een mooi avontuur, ik werd moeder van mijn tweede en jongste dochter. De verste reis die ik met mijn meiden maakte, een aantal jaar later, was naar Malta, ook heerlijk hoor, kan ik je vertellen.
Leuke foto weer trouwens.
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
Elizabeth zei…
Wat een ontzettend gave foto! Oh, wat zie je er jong en slank uit, Marthy...
Marthy zei…
Een kind krijgen is een geweldig avontuur, Mirjam. Het is het mooiste wat me ooit is overkomen.
Marthy zei…
Met de lijn is het nog steeds goed gesteld, Elizabeth, maar het koppie is wel wat ouder geworden.