Nieuwe supermarkt

Vlak na ons vertrek in april naar Frankrijk werd onze nieuwe supermarkt in Stolwijk geopend. Er is een heel stuk bijgebouwd op de plek waar eerst de groepspraktijk stond. Dit is de buitenkant van de nieuwe aanbouw. Echt leuk, die namaak geveltjes tegen de zijwand van het gebouw. Op een simpele manier heeft deze grijze blokkendoos een speelse uitstraling gekregen. Je moet er maar opkomen. Binnen een zee van ruimte. Iedereen roemt die brede paden, dat is echt fijn. De oude supermarkt was klein met nauw paden, je moest altijd aan iemand vragen of je mocht passeren. De lichte vloer geeft ook nog eens een ruimtelijk effect. Ik had van de kinderen deze zomer al gehoord dat het zo mooi was geworden, maar je kan je er dan nog geen voorstelling van maken. Toen ik verleden week voor de eerste keer naar binnen stapte was ik helemaal verrast. Natuurlijk is het assortiment ook veel groter geworden, een prettige bijkomstigheid. Wij en ook onze kinderen doen al onze boodschappen in deze supermarkt waar service en klantvriendelijkheid heel normaal zijn. Er zijn genoeg prijsvechters in de dorpen om ons heen en ook in Gouda maar daar ken ik niemand en word ik niet zo hartelijk begroet als hier. 


Reacties

 1. Ja dat vind ik ook. Service en klantvriendelijkheid zijn wel wat waard. En ook dat ze je kennen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kennen daar Luuk en Saar ondertussen beter dan mij, terwijl ik er al veertig jaar kom, Bertie. Die twee kleine donders maken meer indruk denk ik, haha.

   Verwijderen
 2. Heerlijk, een goede winkel in de buurt en wat leuk, dat ze ook nog aan hun uiterlijke presentatie denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vriendelijkheid is belangrijk. En een beetje ruimte, al schort dat er hier aan soms.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n winkel waar de mensen gewoon aardig zijn is denk ik voor iedereen belangrijk, Els.

   Verwijderen
 4. Fijn als je je lekker op je gemak voelt in je 'eigen' supermarkt. Als je alles weet te vinden, en als je zo nu en dan even een praatje kunt maken met een bekende. Dat alles maakt het boodschappen doen een stuk fijner.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik moet nog wel even wennen aan hier en daar een andere indeling. Maar ik hoef maar wat te vragen en er loopt iemand met me mee.

   Verwijderen
 5. Wat origineel bedacht voor de buitenkant. Heel leuk gedaan. En fijn om een goede supermarkt te hebben, dat houdt een dorp leefbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond die buitenkant zo leuk, wel een fotootje waard.

   Verwijderen
 6. Ik was vandaag bij onze super met Jeslynn. Komen we onderweg bij de slagersafdeling ballonnen tegen. Jes helemaal wild... maar bij de uitgang helemaal niets... Vertel ik mijn verhaal aan de balie, wordt er even gezocht naar ballonnen, komt er nog een hamsterballon boven drijven. Jeslynn blij, ik blij... Super zo'n zaak waar je je thuis voelt en waar ze nog aandacht aan de klant besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat ze even op zoek gaan naar een ballon voor Jes. Hier liggen bij de groenteafdeling altijd stukjes appel en schijfjes sinasappel in schaaltjes klaar voor de kinderen. Saar en Luuk weten het precies.

   Verwijderen
 7. Sinds de C1000 twee jaar geleden een AH is geworden - en ook in een nieuw pand - zijn we er ontzettend op vooruit gegaan. AH is wel iets duurder maar het is veel prettiger inkopen doen. Het personeel heeft een metamorfose ondergaan dus alleen maar win-win!
  Die namaak geveltjes zien er zeker leuk uit.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een Emté, Mirjam en er zullen in de omliggende plaatsen best wel goedkopere zaken zijn maar dat interesseert me geen biet. Hier ga ik ook nog eens lopend met mijn boodschappenkar heen.

   Verwijderen
 8. Ik ga ook altijd naar de supermarkt waar ze het meest klantvriendelijk zijn en waar het personeel me vriendelijk begroet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg altijd: 'Geef me service en vriendelijkheid en ik ben je klant.'

   Verwijderen
 9. Wij hebben hier in Australië sinds kort ook vestigingen van Aldi en die waren meer dan welkom. Want de bestaande 2 grote ketens (Woolworth en Coles) hielden hun monopolie samen jarenlang in een -voor de klanten veel te dure- balans. Je kon de klok erop gelijk zetten, want ineens zijn daar nu ook allerlei goedkope aanbiedingen. Dus hulde voor Aldi, daar is het nu lekker druk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier zijn heel wat meer ketens en die houden elkaar aardig scherp, Jan.

   Verwijderen
 10. Het blijft fijn om je gekend te weten. In de supermarkt van het dorp waar mijn vader woonde, werd ik na zijn overlijden gecondoleerd door de caissière en nam ze tijd voor een kort praatje.
  Jullie supermarkt ziet er prachtig en origineel uit. Zo fijn ook, die ruime paden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat kan je zoiets op zo'n moment echt waarderen, hè Ageeth. Het zijn de kleine dingen die het doen.

   Verwijderen
 11. Ja, heerlijk als er een beetje ruimte is tussen de schappen in de supermarkt. Maar zo'n klein buurtsupertje heeft ook wel weer iets...
  Is dit de winkel van Ad Both?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Elizabeth, dit was de winkel van Ad. Al enige jaren geleden overgenomen door Gerrit de Jong van achter uit Bovenkerk.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.