Doorgaan naar hoofdcontent

Opengebroken oprit

Hij moest verschrikkelijk lachen om een collega die hard wegholde toen ik vroeg of de mannen op de foto wilde. 'Geen wonder dat ie nooit geen verkering krijgt' grapten ze. Ze hadden net onze oprit opengebroken, er zat een verzakking en er was een deksel gebroken. Ze vroegen bezorgd of ik nog met de auto weg moest want er moest namelijk eerst een nieuwe deksel komen. 'Gooi maar een beetje dicht en morgenochtend als ik eruit moet draai ik de bus er wel omheen' zei ik. Prima, maar ze gingen de grond toch nog even aanstampen anders kwam er teveel water naar boven.

Aardige mannen en ze werken hard om onze straat weer in orde te krijgen. Het ligt hier ligt al weken open maar het meeste werk, wat onder de grond zit, is gedaan. De rijbaan wordt een meter smaller, die was erg breed en dat zal er hopelijk voor zorgen dat er wat minder hard gereden wordt. Nog een week of drie wordt er geschat.



Reacties

Je zit meteen in de rommel, dus. Gelukkig geen regen erbij.
Marthy zei…
Ach, het is allemaal niet zo erg. Het zijn aardige mannen die daar bezig zijn en het wordt vast heel mooi. We een beetje kaal nog in het begin ben ik bang.
Leuk dat je ze op de foto zette. En hoe ze met elkaar omgaan, grapjes maken, dan kunnen ze vast goed samen werken.
Sjoerd zei…
Ik zit hier ook met een hoofdrijbaan die aan onze straat grenst die al weken terug klaar had moeten zijn. Gewoon lastig, maar het moet maar...
Marthy zei…
We kunnen niet anders als dit lijdzaam ondergaan, Sjoerd.
Marthy zei…
Ja, ik heb het idee dat dit een leuke ploeg werkmensen is.