Doorgaan naar hoofdcontent

Wandelboekje

Dit leuke boekje kreeg ik eens van een lieve gast. Zij had op mijn blog gelezen dat ik zo van boekjes hield en dat ik ze ook voor van alles en nog wat gebruikte. Dit jaar ben ik haar boekje gaan gebruiken. Ik schrijf er alle wandelingen in die we maken in de Ardèche. Vaak heb ik goede herinneringen aan een bepaalde wandeling en wil die nog eens maken maar dan weet ik al niet meer waar het was. Ik kan wel wat terugkijken op mijn blog maar daar staat toch nooit alles wat ik nodig heb. Tegenwoordig download ik veel wandelingen en zet ze op de GPS maar we wandelen ook nog vaak uit een van de vele wandelboekjes die hier liggen. Dus dat wordt tegenwoordig allemaal opgeschreven. Er staan er nu dertien in, hier zijn dus de wandelingen die we tijdens vakanties maken niet meegeteld. Ik hoop het boekje flink vol te maken.



Reacties

Heerlijk zo'n boekje. Ik heb ze ook en dan duurt het soms lang voor ik er een bestemming voor heb, omdat ik ze te mooi vindt om te gaan gebruiken.
Marthy zei…
Dat had ik ook een beetje met dit boekje, Jeanne maar onze wandelingen zijn me dierbaar dus dit mooie boekje waard.
Zo heb ik van jaaaaren fietsboekjes in de kast liggen. Voor elke tocht haalde ik op het verste punt een stempel en noteerde er wat kleine bijzonderheden bij. Weet je dat die boekjes me gewoon een rijk gevoel geven?
Je wandelboekje komt zeker vol!
Marthy zei…
Ik denk, waarschijnlijk net als jij, dat heb ik toch maar mooi gedaan. Dat rijke gevoel kan ik me helemaal voorstellen.
Bertiebo zei…
Wat zul je tevreden zijn, als je dat zo eens terugleest. Het maken van herinneringen... leuk
Pippa's Hus zei…
Dat is een mooi dagboekje. Kun je later als je heel oud bent ook nog eens heerlijk teruglezen en in gedachte de wandeling nog eens maken. XX Esther
Marthy zei…
Ja, het is leuk om terug te lezen, allerlei momenten van zo'n wandeling komen dan toch weer boven.
Sjoerd zei…
Dat is in ieder geval handig, ik vergeet gewoon om dingen op te schrijven.
Marthy zei…
Haha, Esther, héééél oud dan hè. Ik wil nog jaren blijven wandelen.
Marthy zei…
Ik moet mezelf er ook wel even toe zetten, Sjoerd, maar het levert wat op en dan doe ik het graag.
Emie zei…
Wat een goed idee om dat prachtige boekje zo te benutten. Ik hang ook aan elkaar van dit soort boekjes maar dat wist je waarschijnlijk wel :)
Oh boekjes, je kunt er nooit teveel hebben toch!?!?
Deze heeft een hele mooie bestemming gekregen. Leuk om nog eens terug te lezen.
Marthy zei…
Ik heb in Nederland nog een heel mooi boekje liggen wat ik ooit kocht bij een Wereldwinkel. Moet ik ook eens een bestemming voor vinden, moeilijk omdat het bijna te mooi is.