Doorgaan naar hoofdcontent

Afscheid

De twee dames zijn weer thuis, gistermorgen heeft Mart ze naar het TGV station in Valence gebracht. We hebben samen met hen genoten van onze mooie Ardèche. Ik laat hier nog wat foto's zien van de vallei waarin wij wonen, het zijn de laatste Frankrijk foto's van dit jaar. We gaan naar Nederland.


Normaal gesproken rijden we de ochtend van ons vertrek altijd door deze vallei alhoewel het niet de makkelijkste route is. Maar ik wil op die manier afscheid nemen van mijn geliefde plek.



Deze keer gaan wij echter via een omweg naar Nederland dus we rijden vandaag een totaal andere route. Een omweg van een week. Benieuwd hoe de plek er uit ziet waar we vannacht slapen. Ik kan jullie morgen meer vertellen.

Reacties

Emie zei…
Klinkt spannend. Goede reis en veel plezier nog de komende vakantieweek. En ik snap volkomen waarom dit jullie geliefde plek is!
Bertiebo zei…
Spannend. Goeie reis en dank voor alle geweldige Ardechefoto's
Heel benieuwd waar jullie heen gaan, fijne dag in ieder geval.
Sjoerd zei…
Dan wens ik jullie alvast een leuke terugreis van een week...
Anoniem zei…
cliffhanger
Irene zei…
Reageerde nog maar een keer eerder, maar wilde bedanken voor alle verhalen en prachtige foto’s , ik geniet er altijd echt van…
Dankjewel, Irene
In de weer zei…
Schitterende afscheidsfoto’s van een plek waar je volgend jaar weer opnieuw gaat genieten.
Marthy zei…
Wat een mooi compliment Irene, dank je.
Lies zei…
Goeie reis!
Lie(f)s.
Ik wens jullie een veilige thuisreis!
miekequilt zei…
Goede reis!! Fijn om nog even te genieten van jullie mooie plek. En volgens mij gaan jullie naar B?! Dat las ik ergens in een reactie van jou op een blog. Ik ben benieuwd. Geniet nog maar lekker. X
KnutzEls zei…
Kan me voorstellen dat het moeilijk is hier afscheid van te nemen. Ben benieuwd wat julloe gaan ondernemen.
Margriet zei…
Ik loop achter met lezen, maar kan me voorstellen dat het weer even slikken is om weg te gaan. Maar thuis wachten kinderen en kleinkinderen weer!