Doorgaan naar hoofdcontent

Sophietje

We aten gisteravond met onze Belgische vrienden Andre en Carine in St. Julien du Gua bij Sophie. Fijn hoor, zo'n restaurantje vlakbij, nog geen tien minuten en we staan op het plein voor de kerk geparkeerd waar het restaurant om de hoek ligt. Nou ja, restaurantje want het is klein maar samen met het winkeltje wat Sophie en haar man runnen is het niet meer weg te denken uit Gua. Verleden jaar aten wij er met onze vriendin Maria, kijk hier maar even.



Ze is zakelijk, ons Sophietje en slim. Ze brengt haar bedrijf goed onder de aandacht. We hebben hier in de vallei een groepsapp en iedere week is het menu daarop te lezen. De openingstijden van het restaurant worden in de zomer wat ruimer. 

Dit aten we gistervond en het was heel smakelijk. Het was zo'n heerlijke avond, we konden zelfs buiten zitten.

Sinds kort is ze begonnen met pizza's te maken en ook hier maakt ze reclame mee. Wij hebben al een keer gebruik gemaakt van deze service toen ik eens niet veel te eten meer in huis had en we de volgende dag pas boodschappen gingen doen. Een belletje en ze zei dat Mart kon gaan rijden. Binnen een kwartier was hij terug met twee overheerlijke warme pizza's.

Tot onze verassing was er een heel nieuw terras bijgekomen, deze winter eigenhandig door de man van Sophie gebouwd. Ja, die twee zijn daar goed bezig. Een aanwinst voor Gua en omgeving.

Reacties

Sjoerd zei…
Ik ga voor een Pizza Royale...
Judy zei…
Wat ziet dat er goed uit! Goed geregeld: die afhaalpizza's!
Bertiebo zei…
Ik krijg ineens zin in pizza
KnutzEls zei…
Ja, pizza of .... wat lekker allemaal.
miekequilt zei…
Wat fijn, zo'n lekker restaurant om de hoek. En met zo'n mooi terras kun je lekker buiten zitten. Top!
Emie zei…
Wat heerlijk om een restaurantje dichtbij te hebben met schappelijke prijzen. De pizza's zijn aangepast aan de Franse smaak maarzullen ongetwijfeld lekker zijn.
Edward McDunn zei…
Leuk zo'n restaurantje vlakbij.
Lekker, pizza!
Jolande zei…
Dat klinkt inderdaad slim zo'n wisselend weekmenu op een groepsapp.
Ger zei…
Daar wordt aan de weg getimmerd en niet stil gezeten.
De menu kaart hoeft niet groot te zijn als de gebruikte ingrediënten maar vers zijn en er variatie in zit.
Mond op mondreclame werkt meestal ook goed in de omgeving,dat gun je mensen met hart voor de zaak graag.
En dan de ernaast gelegen Tante-Emma-Laden is zó handig in kleine gemeenschap,ook al zou ik zonder moeite naar de grote supermarkten verderop kunnen gaan zou ik zeker weten ook regelmatig boodschappen doen in dorp,want dan alleen kan zo’n kleine dorpswinkel blijven bestaan.
Lies zei…
Lekker en service voor weinig geld! En dan nog die glimlach...!
Lie(f)s.