Doorgaan naar hoofdcontent

Opbouw muur

De betonmolen staat klaar, waterslang en elektriciteitssnoer zijn uitgerold, de heropbouw van de ingestorte muur op een van onze terrassen kan gaan beginnen. 
Het was nog een heel werk om de stronk van de grote laurierstruik uit te hakken maar die moest uiteindelijk toch de geest geven.

De funderingsstenen moesten jammer genoeg allemaal, op een paar na, uitgegraven worden. Die waren een heel stuk naar voren gezakt en lagen scheef. De achterwand en de funderingsvloer zijn nu recht afgestoken, het lijntje staat gespannen en de bouwer kan gaan beginnen. 
Vandaag niet, hij houdt nu siësta nadat hij vanmorgen weer een rit met een paar fietsgrage dames heeft gemaakt. Hij kan ze nog steeds de baas.


Reacties

In de weer zei…
Ooo, aplaus voor Mart voor de rit en de muur. Siësta verdiend !
Dat gaat een leuk puzzelstukje worden!
Emie zei…
Wat goed om het project in stappen te verdelen. Al kan ik me voorstellen dat Mart staat te trappelen om aan de opbouw te beginnen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.
Sjoerd zei…
Volgens mij is hij al begonnen...
Marthy zei…
Dat zal nog wel even duren, Emie, dat eindresultaat. Je zal het in ieder geval dit jaar niet meer zien.
Marthy zei…
Natuurlijk is hij al weken bezig, Sjoerd, maar hij kan nu met het stapelen van de stenen beginnen.
Ivy zei…
Een hele klus, maar ik geloof dat hij het graag doet, of niet?

Marthy zei…
Hij vindt het fijn als er onder zijn handen iets ontstaat…..
Marthy zei…
Oh, hij neemt zijn rust wel hoor maar een paar uur per dag is hij graag bezig.
Anoniem zei…
Zo weer een stukje project. Hier ook zo'n man die altijd graag bezig is, af en toe heb ik wel eens pff ik wou dat nu maar eens klaar is. Kunnen we andere leuke dingen doen. Heb jij dat gevoel ook wel eens of niet? Lies
Marthy zei…
Het huis is klaar, Lies en rondom de tuinen en terrassen ook. Dit is een muur op een lager gelegen terrein en ik zie het maar als bezigheidstherapie. Van mij hoeft het niet persé maar ik heb er ook geen last van.