Doorgaan naar hoofdcontent

Geen weer om binnen te zitten

Dit is het weer wat iedereen nodig heeft, waar iedereen naar zat te verlangen. Geen weer om binnen te zitten, dus een wandeling gemaakt door de Hennepakkers. Het is een aangelegd natuurgebiedje aan de rand van het dorp tegen de weilanden. Veel watervogels, waaronder deze zwaan die zich rustig liet fotograferen terwijl hij op een baan zonlicht dreef.





Reacties

Emie zei…
Wat heerlijk toch ook dat je de tijd aan jezelf hebt en aan zo'n wandelimpuls gehoor kunt geven. Da's echt een groot voorrecht van het niet meer werken.
Petra zei…
Hallo Marthy ik lees hier al een poosje mee, wilde je gaan volgen maar dat lukte niet. Maar die wandeling was dat vandaag ? Want hier was het verschrikkelijk koud heel de dag mistig echt niets aan, ik heb geen zon gezien. Zo jammer maar fijn voor jou genieten hoor. Groetjes Petra.
Marthy zei…
Emie, ik waardeer het bijna iedere dag dat ik niet meer hoef te werken. Die vrijheid...
Marthy zei…
Ha Petra, leuk dat je reageert. Als je me wilt volgen kijk dan even in de linkerkolom bij: Volg me per Email. Vul daar jouw emailadres in en klik op de knop submit. Kom ik dagelijks in je emailbox terecht.
Ik heb ook even naar jouw blog gekeken natuurlijk en ik ga je zeker volgen want je houdt van wandelen en fotograferen, spekkie naar mijn bekkie.
Marthy zei…
Oh, en die wandeling was vandaag, Petra. Prachtig voorjaarsweer hier.
Bertiebo zei…
Hier geen zonnetje gezien!
Marthy zei…
Friesland aan de lijn, geen zon, Noord Holland reageert op mijn blog, geen zon. En wij in Zuid Holland echt de hele dag zon en ook nog een lekker zonnetje, een voorjaarszonnetje. Spijtig voor jullie, hoop dat het weekend beter wordt.
gewoonhannah zei…
En in Drenthe brak de zon rond drie uur door de dichte mist heen. Heerlijk!
Ook ik was toen buiten te vinden!
Groet Hannah
Marthy zei…
Wat is het genieten nu buiten, Hannah. Als je goed kijkt zie je al het een en ander in bloei komen, blaadjes aan struiken komen en ook de vogels laten zich steeds meer horen.
Lida zei…
"terwijl hij op een baan zonlicht dreef".....Mooi..!
Ook de foto's natuurlijk.
Marthy zei…
Wat een lief compliment, Lida, dank je.
Elizabeth zei…
Wat mooi! Het lijkt wel of die zwaan er volop van geniet...
Maar ik ken dat plekje helemaal niet .... de Hennepakkers ... Waar is dat te vinden?
Groetjes, Elizabeth
Marthy zei…
Aan de Bilwijkerweg liggen tegenwoordig de twee lagere scholen en daar weer achter ligt een aangelegd natuurgebiedje, de Hennepakkers.
Ik denk dat het zo'n 25 jaar geleden is aangelegd, Elizabeth.
Sjoerd zei…
Hier is het ook heerlijk weer, en mogen zou het nog beter worden... Voor mij mag het nog wel even doorgaan.
Marthy zei…
Ja, dat geloof ik en zeker als je twee weken vakantie hebt.