Doorgaan naar hoofdcontent

Binnenwerk

Er valt weinig buiten te doen met die sneeuw dus pakte Mart een klusje aan binnenshuis, het witten van de bijkeuken. Er waren daar diverse 'ongelukjes' gebeurd dus de muren moesten weer even netjes gemaakt worden. In de helft van de ruimte zijn de muren opgebouwd met stenen dus het is niet al te veel werk. Maar mijn precieze man vindt dat het plafond dan ook gedaan moet worden😉

Kijk hem daar staan, op de oude keukentrap van zijn moeder. Ik vind het maar een wankel ding, van mij had het in de kachel gemogen maar Mart is blijkbaar gehecht aan die trap dus ga ik er maar niet over in discussie.

Gisterenmiddag dooide het flink maar ondertussen is er vannacht weer een flink pak sneeuw bijgekomen. Geen zon vandaag maar ik ga straks toch weer even een rondje dorp doen.
Deze foto maakte ik vanuit een huiskamer raam.

Reacties

De altijd bezige bijtjes............
Elizabeth zei…
Geweldig toch dat je man meteen het plafond doet... ik wilde wel dat mijn man ook zo graag met de roller aan de slag ging :)
Wat een gave trap! Nee, niet wegdoen hoor... dat is nostalgie! En je kunt ze ook heel leuk voor decoratie gebruiken buiten. In de zomer zet ik ook twee van die trappen neer en dan komen er plantjes op en hang ik er dingetjes aan... Zulke trappen worden niet meer gemaakt. Maar misschien moet je er wel om lachen en niet iedereen wil trapjes op zijn terras hebben staan...
Lekkere witte wereld bij jullie! Genieten maar...
Emie zei…
Buiten wit. Binnen wit. Je blogkop wit. En die van Mart ook?
Marthy zei…
Haha, Mart kan netjes sauzen.
Marthy zei…
Ik heb die trap al eens buiten willen zetten met plantjes erop maar dat mocht nog niet, zonde vond Mart;-)
Marthy zei…
Hij krijgt nooit zitvlees!
Elizabeth zei…
Oh...hij is echt erg..🙈
Sjoerd zei…
Geen betere trappen dan houten trappen... Ik geef hem helemaal gelijk. Naar zo'n trap kun je luisteren.
Marthy zei…
Tsss, wat een wijsheid;-)
miekequilt zei…
O Marthy wat is het toch mooi bij jullie. En straks binnen ook mooi. Fijn, zo’n handige man. En jij zorgt vast voor een lekkere maaltijd!
huis tjokvol zei…
Handig toch zo,n man ,lekker laten aan ,hihi
Marthy zei…
Het werd chili con carne, Mieke, erg lekker met dit weer.
Als jullie nu eens bij ons in de buurt komen wandelen, gaan wij een dagje Sittard in en kan Mart fijn sauzen. Werk te over hier :-)
Marthy zei…
Ik moest erg om je opmerking lachen, het zou leuk zijn. Als we thuiskomen uit Frankrijk wacht Mart een grote schilderklus bij onze oudste zoon, hij blijft bezig.