Binnenwerk

Er valt weinig buiten te doen met die sneeuw dus pakte Mart een klusje aan binnenshuis, het witten van de bijkeuken. Er waren daar diverse 'ongelukjes' gebeurd dus de muren moesten weer even netjes gemaakt worden. In de helft van de ruimte zijn de muren opgebouwd met stenen dus het is niet al te veel werk. Maar mijn precieze man vindt dat het plafond dan ook gedaan moet worden😉

Kijk hem daar staan, op de oude keukentrap van zijn moeder. Ik vind het maar een wankel ding, van mij had het in de kachel gemogen maar Mart is blijkbaar gehecht aan die trap dus ga ik er maar niet over in discussie.

Gisterenmiddag dooide het flink maar ondertussen is er vannacht weer een flink pak sneeuw bijgekomen. Geen zon vandaag maar ik ga straks toch weer even een rondje dorp doen.
Deze foto maakte ik vanuit een huiskamer raam.

Reacties

 1. Geweldig toch dat je man meteen het plafond doet... ik wilde wel dat mijn man ook zo graag met de roller aan de slag ging :)
  Wat een gave trap! Nee, niet wegdoen hoor... dat is nostalgie! En je kunt ze ook heel leuk voor decoratie gebruiken buiten. In de zomer zet ik ook twee van die trappen neer en dan komen er plantjes op en hang ik er dingetjes aan... Zulke trappen worden niet meer gemaakt. Maar misschien moet je er wel om lachen en niet iedereen wil trapjes op zijn terras hebben staan...
  Lekkere witte wereld bij jullie! Genieten maar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb die trap al eens buiten willen zetten met plantjes erop maar dat mocht nog niet, zonde vond Mart;-)

   Verwijderen
 2. Buiten wit. Binnen wit. Je blogkop wit. En die van Mart ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen betere trappen dan houten trappen... Ik geef hem helemaal gelijk. Naar zo'n trap kun je luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O Marthy wat is het toch mooi bij jullie. En straks binnen ook mooi. Fijn, zo’n handige man. En jij zorgt vast voor een lekkere maaltijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het werd chili con carne, Mieke, erg lekker met dit weer.

   Verwijderen
 5. Handig toch zo,n man ,lekker laten aan ,hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als jullie nu eens bij ons in de buurt komen wandelen, gaan wij een dagje Sittard in en kan Mart fijn sauzen. Werk te over hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest erg om je opmerking lachen, het zou leuk zijn. Als we thuiskomen uit Frankrijk wacht Mart een grote schilderklus bij onze oudste zoon, hij blijft bezig.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.