De bal is rond......

Ondanks het slechte weer vermaken we ons prima op ons tijdelijke adres. Gisterenmiddag hebben we zelfs gebowld wat ik jaren niet meer gedaan had. iedereen trouwens niet. Voor de kleintjes was er een ijzeren rek beschikbaar waar ze de bal vanaf konden laten rollen, heel leuk. Ik vergat er een foto van te maken, maar we hebben ons kostelijk geamuseerd.

Ja, en met een voetbalminnende familie, allemaal verwoede Ajax supporters op één na moest er vanmiddag natuurlijk gekeken worden naar de wedstrijd Feijenoord-Ajax. Via mijn pc werd er verbinding gemaakt met Fox Sport en ging iedereen er voor zitten. De gunstige voorspellingen voor Ajax vlogen opa natuurlijk om de oren maar die blijft daar onverstoorbaar onder.

Nou, aan de foto hierboven is misschien af te lezen hoe de wedstrijd eindigde. Zoon Bas met Luuk op schoot kijken niet bepaald vrolijk en Mart zit met een grijns op zijn gezicht. Met 6-2 bezorgde Feijenoord een slecht spelend Ajax een historische vernedering.

Ondertussen deed Saar met haar moeder een spelletje '4 op 'n rij', die trekt zich niets aan van de wanhoopskreten van de meeste overige familieleden.
Wij gaan zo direct met zijn allen uit eten en dan zal het zeker weer heel gezellig zijn want voetbal is tenslotte ook maar een spelletje.

Reacties

Jullie amuseren je daar nogal. Toevallig ben ik super goed in 4 op een rij :-)
KnutzEls zei…
Ik ken een stel (hij Feyenoord- zij Ajax-fan) waar er altijd strijd is. Op zondag, als er gevoetbald wordt. Maar die grijns van Mart is volkomen terecht :-)
anja zei…
Wat een geweldig mooi cadeau, de kinderen kennen jullie duidelijk door en door! En die foto van de kleinkinderen in bad vind ik superleuk, om in te lijsten! Jullie zijn nu waarschijnlijk lekker uit eten, zo'n weekend vliegt voorbij, maar wat een fantastische herinneringen voor 3 generaties heeft dit weekend jullie gebracht (de voetbal maar gauw vergeten dan!)
Mijn dochter en vriend zijn niet aanspreekbaar vanmiddag! En Mart maar lachen, leuk!
Emie zei…
Hier gaat ook gelachen worden maar Adrie weet nog van niets, die kijkt straks naar Studio Sport. Ik kan me nu al verheugen op zijn reactie. Fantastische foto's heb je weer.
coosje zei…
wat een verrassende uitslag he! wie had dat verwacht ;-)
Sjoerd zei…
Ook verliezen is een kunst die je moet beheersen...
In de weer zei…
Samen van alles doen, maakt niet uit wat, is gewoon heerlijk. En het weer, dat is dan ook geen punt. Het weekend was top zo te zien !
Ha, wat een leuke foto. Was zo te zien echt niet leuk voor leuk Bas en Luuk, die voetbalmiddag ....
Marthy zei…
Saar ook maar ze kan nog niet zo goed tegen haar verlies;-)
Marthy zei…
Nee, bij ons geen strijd maar goedmoedig geplaag. De aanhang van die Amsterdamse club vond zelf ook dat er slecht gespeeld werd door hun spelers.
Marthy zei…
Je kan je geen mooier cadeau bedenken, Anja.
Marthy zei…
Ja, zo'n wedstrijd brengt nogal wat teweeg, Jeanne.
Marthy zei…
Nee, dit had niemand verwacht, zelf Mart niet. Hij begon met ieder doelpunt van Feijenoord harder te lachen.
Marthy zei…
Ze zijn er alweer over heen, hoor Inge.
Marthy zei…
Het was genieten, Toos en het maakt inderdaad niet uit wat je doet. Het samen zijn is het belangrijkst.
Marthy zei…
De Feijenoord supporters mogen met recht lachen, Emie. Al is Adrie meen ik ADO supporter.
Marthy zei…
Nou, ze vliegen elkaar gelukkig niet in de haren hier.