De bal is rond......

Ondanks het slechte weer vermaken we ons prima op ons tijdelijke adres. Gisterenmiddag hebben we zelfs gebowld wat ik jaren niet meer gedaan had. iedereen trouwens niet. Voor de kleintjes was er een ijzeren rek beschikbaar waar ze de bal vanaf konden laten rollen, heel leuk. Ik vergat er een foto van te maken, maar we hebben ons kostelijk geamuseerd.

Ja, en met een voetbalminnende familie, allemaal verwoede Ajax supporters op één na moest er vanmiddag natuurlijk gekeken worden naar de wedstrijd Feijenoord-Ajax. Via mijn pc werd er verbinding gemaakt met Fox Sport en ging iedereen er voor zitten. De gunstige voorspellingen voor Ajax vlogen opa natuurlijk om de oren maar die blijft daar onverstoorbaar onder.

Nou, aan de foto hierboven is misschien af te lezen hoe de wedstrijd eindigde. Zoon Bas met Luuk op schoot kijken niet bepaald vrolijk en Mart zit met een grijns op zijn gezicht. Met 6-2 bezorgde Feijenoord een slecht spelend Ajax een historische vernedering.

Ondertussen deed Saar met haar moeder een spelletje '4 op 'n rij', die trekt zich niets aan van de wanhoopskreten van de meeste overige familieleden.
Wij gaan zo direct met zijn allen uit eten en dan zal het zeker weer heel gezellig zijn want voetbal is tenslotte ook maar een spelletje.

Reacties

 1. Jullie amuseren je daar nogal. Toevallig ben ik super goed in 4 op een rij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Saar ook maar ze kan nog niet zo goed tegen haar verlies;-)

   Verwijderen
 2. Ik ken een stel (hij Feyenoord- zij Ajax-fan) waar er altijd strijd is. Op zondag, als er gevoetbald wordt. Maar die grijns van Mart is volkomen terecht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, bij ons geen strijd maar goedmoedig geplaag. De aanhang van die Amsterdamse club vond zelf ook dat er slecht gespeeld werd door hun spelers.

   Verwijderen
 3. Wat een geweldig mooi cadeau, de kinderen kennen jullie duidelijk door en door! En die foto van de kleinkinderen in bad vind ik superleuk, om in te lijsten! Jullie zijn nu waarschijnlijk lekker uit eten, zo'n weekend vliegt voorbij, maar wat een fantastische herinneringen voor 3 generaties heeft dit weekend jullie gebracht (de voetbal maar gauw vergeten dan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochter en vriend zijn niet aanspreekbaar vanmiddag! En Mart maar lachen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier gaat ook gelachen worden maar Adrie weet nog van niets, die kijkt straks naar Studio Sport. Ik kan me nu al verheugen op zijn reactie. Fantastische foto's heb je weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Feijenoord supporters mogen met recht lachen, Emie. Al is Adrie meen ik ADO supporter.

   Verwijderen
 6. wat een verrassende uitslag he! wie had dat verwacht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dit had niemand verwacht, zelf Mart niet. Hij begon met ieder doelpunt van Feijenoord harder te lachen.

   Verwijderen
 7. Ook verliezen is een kunst die je moet beheersen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ze vliegen elkaar gelukkig niet in de haren hier.

   Verwijderen
 8. Samen van alles doen, maakt niet uit wat, is gewoon heerlijk. En het weer, dat is dan ook geen punt. Het weekend was top zo te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was genieten, Toos en het maakt inderdaad niet uit wat je doet. Het samen zijn is het belangrijkst.

   Verwijderen
 9. Ha, wat een leuke foto. Was zo te zien echt niet leuk voor leuk Bas en Luuk, die voetbalmiddag ....

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.