Doorgaan naar hoofdcontent

Jarigen die van voetbal houden

Kleinzoon Sebas werd vandaag acht jaar en zijn grote broer Thijs werd een week geleden vijftien. Reden voor een feest dus op naar Scheveningen met in de auto een tas met cadeautjes waaronder voetbalplaatjes. Hij kreeg namelijk van zijn tante Chris en oom Bas een boek waar hij die plaatjes in kon verzamelen. 

Blijkbaar is dit voor jongens die van voetbal houden een top cadeau, zelfs voor Thijs met zijn vijftien jaar, want meteen lag de hele tafel vol met plaatjes en werd er druk gediscussieerd over voetballers. Verbaasd ben ik dan over hoeveel Sebas en Luuk hierover al weten.

Hier leest Thijs op de telefoon van oom Bas een berichtje over een nieuw aangeschafte voetballer en Luuk kijkt mee. Leuk dat ze, vaders, zonen en neven hier met elkaar zo mee bezig kunnen zijn.

Reacties

Sjoerd zei…
Hier hebben we helemaal niets met voetbal... Ik weet niet hoe dat komt, maar het zit er niet in.
Marthy zei…
En hier kunnen ze er geen genoeg van krijgen, Sjoerd. Zelfs onze dochter en schoondochters weten er veel van.
Wat een fijne foto's Marthy, dat moet toch wel heel fijn voelen voor jou om die te maken. De liefde voor elkaar ZIE je gewoon. En nog gefeliciteerd naatuurlijk!
Marthy zei…
Ze zijn allemaal gek op elkaar en dat is heel fijn.
En bij ons doet de dochter ook driftig mee met al die voetbalverhalen! Ik kijk en geniet ervan, net als jij.
Marthy zei…
Wat leuk, Jeanne. Ikzelf heb niet zoveel voetballiefde maar vind het gewoon leuk om te zien hoe anderen en dan vooral mijn eigen familieleden er van kunnen genieten.
KnutzEls zei…
Gefeliciteerd met kleinzoon. Hier stond er ook een meisje voor de supermarkt te vragen om voetbalplaatjes. Ik neem ze altijd,er komen wel liefhebbers opdraven :-)
Marthy zei…
AH is net weer met voetbalplaatjes begonnen maar dit zijn andere plaatjes die gekocht moeten worden.
miekequilt zei…
Wat een mooi gezicht, die mannen met hun voetballiefde. Leuk om samen ern hobby te hebben. Onze kleinzoon van bijna vier zit op een oefenclubje. Ben benieuwd of het wat het worden gaat met hem.
Marthy zei…
Saar zit met haar vijf jaar ook op zo'n clubje. Of het wat wordt moeten we afwachten maar ze zijn in ieder geval lekker gezond bezig en buiten.
Emie zei…
Gefeliciteerd met jullie jarige kleinzoons. Wat een leuke familiefoto's!
Elizabeth zei…
Wat worden ze groot, die kleinzoons van jullie...
Vroeger wist ik ook alle voetballers, onze jongens deden raadspelletjes op de achterbank in de auto tijdens een langere rit.. Maar rond een jaar of veertien was de belangstelling over. Waarschijnlijk gaat het bij jullie anders..
Marthy zei…
We wachten het maar af, voorlopig vermaken ze zich goed met alles wat met voetballen te maken heeft.
Marthy zei…
Dank je, Emie. Ze worden al zo groot, het gaat me veel te hard.