Een gelukkie

Even snel een ritje naar de kringloop met wat overbodige spullen, het stond al een paar weken in de garage om weggebracht te worden. En ja, als ik daar toch ben maak ik even een rondje door de winkel. Nou, het lijkt daar wel een warenhuis, heel veel staat uitgestald in nieuwe houten kasten, het ziet er gelikt uit.

Eigenlijk was ik op zoek naar iets speciaals maar ik had niet de hoop dat ik dat zou vinden. Maar ik kwam alvast wel een mooie broodmand tegen, een goede vervanger voor het haveloze geval wat ik in Frankrijk gebruik voor grotere gezelschappen.

Daarna liep ik naar de kast waar de Tupperware spullen staan. En verdraaid, daar op de bovenste plank stond wat ik zocht, een cakedoos. Ik heb er zo eentje in het Franse huis en gebruik het ding veel. Voor cakes, ook wel hartige of  kruidkoek, het blijft er lekker vers in en op het onderste deel kan je goed snijden. Ik heb er al vaker naar gezocht maar tot nu toe zonder resultaat. Doordat ik in het weekend een cake bakte kwam het gemis weer naar voren.

De cakedoos was als nieuw, zeker nadat ik hem vanmorgen een lekker sopje gegeven had.
Dit noem ik nou echt een gelukkige vondst.

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.