Doorgaan naar hoofdcontent

Energie

Mijn actieradius is niet zo groot, een rondje Bovenkerk gaat net aan en het bezoek aan de dierentuin van afgelopen maandag vergde eigenlijk teveel van mijn krachten. Ik voel me net een dweil, de energie is uit mijn lijf gestroomd en wil nog niet terugkomen. En zo'n plaszak aan je been zorgt er ook niet voor dat je van alles gaat ondernemen. Ondertussen is er nog geen steentje of wat gruis in de zeef met koffiefilter te zien. Grrr!

Toch blijf ik het proberen, dat vaste rondje van me en als ik het gevoel heb dat ik het hele rondje niet haal ga ik een of twee bruggetjes eerder terug.

Zoveel rondjes zijn er niet te maken voor mij in ons kleine dorp en Bovenkerk is dichtbij en er is altijd wel wat te zien oftewel te fotograferen. Deze picknicktafel bijvoorbeeld staat er al een paar jaar en ik moet altijd lachen als ik hem zie, iemand 'ververst' namelijk regelmatig het boeket plastic bloemen. Ik hou niet van plastic bloemen maar hier mogen ze van mij, zie er de lol wel van in.


Alle boerderijen in Bovenkerk zijn goed onderhouden evenals de schuren, die zien erallemaal netjes uit. Maar hier tref ik toch weer een oudje aan, scheefgezakt in een verloren hoekje.

Vroeger ging ik in zo'n teil in bad, wel wat maten groter want wij gingen twee aan twee.

Ik denk dat het spreeuwen waren daar hoog in de boom. Ze kwetterden er op los, echt een herrie maakten ze. Als ik in mijn handen had geklapt waren ze allemaal opgevlogen maar ik vond dat gekwetter wel leuk dus liet ze met rust.

Reacties

In de weer zei…
Het is een hele omslag die je hebt moeten maken Marthy.
Van heel actief naar een heel beperkte dagindeling .
Hoop voor je dat er snel een steentje gaat vallen.
Toch proef ik wel weer je doorzettingsvermogen.
Al zijn het nu maar kleine wandelingen, je gaat er toch op uit.
Top hoor !
Emie zei…
Je hebt weer heerlijke foto's gemaakt, er is altijd en overal wel wat te zien. Hoop dat je nu snel juichend kunt plassen en neem jezelf een beetje in acht hoor.
KnutzEls zei…
Vervelend en frusterend voor zo'n actief type. Maar de foto's zijn prachtig.
Sjoerd zei…
Heel vervelend dat het zo lang duurt. Maar bewegen moet... Dan maar op je gemak en onderweg mooie foto's maken voor ons.
Bertiebo zei…
Dat doe je goed, heel stoer!!!
Janny zei…
Goed zo, je doet wat je kan en dat geeft hopelijk toch energie
Judy zei…
Goed om toch in beweging te blijven. Ook al is het maar een klein rondje. Ik hoop dat het gauw beter gaat.
miekequilt zei…
Wat vervelend dat je nog steeds niet kan doen wat je wilt. Maar rustig aan doen, iedereen voor mij zegt het hè. Heel lastig en vervelend, maar laten we toch maar hopen dat je gauw stenen plast.
willy zei…
heel vervelend voor jou Marthy

van harte beterschap gewenst
Lies zei…
Hééél lastig voor je ! 'k Hoop toch zó op groot gejuich!
Knap dat je toch buiten komt en leuke foto's maakt.
Lie(f)s.
Ook al zijn er dan misschien niet veel verschillende rondjes, je kunt naar buiten, en dat is heel fijn. Ik loop vaak hetzelfde rondje ivm de tijd, en zie toch heel vaak iets anders. De natuur is geen dag hetzelfde.
Gelukkig heb je nog wel energie om foto's te maken! Ik hoop, dat er gauw een eind komt aan deze nare periode. Beterschap en geduld!!
Margriet zei…
Wat vervelend te lezen dat er nog geen gruis te zien is! Vervelend als je je zo slap voelt.Ook al is het rondje klein, de foto's zijn toch leuk. Misschien steeds een bruggetje verder. Beterschap!
Marlou zei…
Hou vol Marthy,

dat ene rondje... dat levert zulke mopoie foto's op...
Blijven doen!

Groetjes, Marlou
Edward McDunn zei…
Goed dat je het blijft doen hoor, anders zou je ook geen mooie foto's meer kunnen maken.