Doorgaan naar hoofdcontent

Weer actueel

Deze muurschildering zagen we een paar weken geleden in Gent. Hij is misschien al wat eerder gemaakt maar op dit moment weer heel actueel door de oplopende cijfers van de coronabesmettingen. Een geraamte voor een restaurant waarvan het dagmenu het vaccin serveert. Iedereen mag er van denken wat ie wil maar wij gaan weer wat voorzichtiger leven. De twee keer dat ik sinds mijn laatste ziekenhuisopname in de supermarkt ben geweest droeg ik een mondkapje, ik was de enige en daar heb ik geen last van. En vanavond halen wij hier beneden bij onze groepspraktijk  gewoon de griep- en pneumakoken prik.  

Reacties

Emie zei…
Wij doen exact hetzelfde! Geestige maar ook wrange muurschildering.
Edward McDunn zei…
Ik geef je gelijk hoor, de griepprik heb ik al gehad.
willy zei…
Hier in Vlaanderen zijn de coronaregels sinds gisteren weer verstrengd Marthy

en dat vind ik maar best ook

binnen een drietal weken volgt voor mij de derde coronaprik

hoe het gezond!

Ellen zei…
Oei ik had via een fout account een reactie geplaatst dus even opnieuw. Wij hebben de griepprik al gehaald en als we de derde Covid-prik mogen halen dan doen we dat ook. Daar hoeven we niet over na te denken.
Bertiebo zei…
Wij hadden griep en pneumokokken afgelopen zaterdag. Ik heb vandaag ook weer een mondkapje gebruikt
Judy zei…
Ja, we gaan weer strenger zijn met de maatregelen. Terecht. Nog geen mondkapje opgehad in een winkel, maar heb er helemaal geen bezwaar tegen. En de griepprik en die andere heb ik ook gehad. Helemaal beschermd, hoop ik.
Lies zei…
Voorzichtigheid is écht nodig, ontsmetten, afstand houden...
Lie(f)s.
Sjoerd zei…
Ik mag zaterdag gaan. En voorzichtig was ik nog steeds.
Helaas moeten we voorzichtig blijven.
Marlou zei…
ha Marthy,

wij zorgen er tenminste voor, dat we niet ziek worden!
Houewen zo!
In Duitsland was en is het mondkapje (medisch of FFP2) nog altijd verplicht. Dat die ik dan ook trouw. Als ik in Nederland boodschappen doe bekijk ik de situatie: indien erg rustig draag ik het kapje niet, maar binnenkort dus weer wel ….
Over twee weken de griepspuit, en binnenkort een boosterprik Pfizer, dan kan ik de winter door ….
Margriet zei…
Het is jammer dat we weer terug moeten en al die maatregelen weer moeten nemen. Wij halen onze griepprik binnenkort ook en in januari misschien die boostervaccinatie. Voorzichtig, Marthy!