Doorgaan naar hoofdcontent

Het kon nog net

Sinds we weer op de Nederlandse basis zijn aangekomen zijn we al een keer bij een voetbalwedstrijd in Den Haag wezen kijken bij kleinzoon Sebas en Mart stond verleden week zaterdagmorgen al heel vroeg in de bijtende kou op het Stolwijkse voetbalveld langs de lijn om naar een westrijd van kleinzoon Luuk te kijken. Naar jou komen we ook gauw kijken hoor, beloofden we kleindochter Saar. Gisteravond kregen we een appje van haar moeder met de speeltijden van het volleybalteam van Saar, ze speelde thuis vandaag. Dat is makkelijk, de sporthal kunnen we vanuit ons appartement zien liggen. Voorlopig de laatste kans, schreef schoondochter er nog bij. 

Dus vanmorgen hebben we het team van Saar zien spelen, leuk om te zien. Ze speelden op een klein veld, vier tegen vier en Stolwijk won. 

Laten we hopen dat deze tijdelijke lockdown niet verlengd hoeft te worden. Wij volgen onze kleinkinderen zo graag in hun sport.

Reacties

Emie zei…
Zo fijn om de kleinkinderen te zien sporten. Wij kregen net de eindstand door van de basketbalwedstrijd van het team van kleindochter, ze hadden gewonnen!
Janny zei…
Voor de kleinkinderen ook leuk als opa en oma komen kijken!
Sjoerd zei…
het is gewoon zonde als dat niet meer mag...
miekequilt zei…
Fijn dat jullie er heen konden. Hopelijk over drie weken ook gewoon weer.
In de weer zei…
Leuk dat jullie erbij konden zijn en hopelijk komen er nog heel veel hierna.
Judy zei…
Ja, gelukkig kon het nog net. Hopelijk snel weer.
KnutzEls zei…
Toch nog even mooi meegenomen.
Lies zei…
Zo leuk als oma er is...!
Lie(f)s.
Sportieve kleinkinderen, heb je ! Leuk al die belangstelling van oma en opa!
Bertiebo zei…
Ik kon heel lang niet bij Anna kijken(hockey) en nu is de kans er zelfs niet meer
Margriet zei…
Jammer dat we weer terug naar af zijn, maar in ieder geval heb je deze wedstrijd nog mee kunnen pakken. We duimen dat het bij drie weken blijft!
Járen gekeken naar voetbal-, volleybal-, en honkbalwedstrijden. Volleybal was mijn favoriet want binnen, lekker warm, met tribunes op hoogte en gezellige kantine. Alleen onze jongste speelt nog, maar helaas weer zonder publiek ….
Marthy zei…
Volleybal wordt natuurlijk ook binnen gespeeld, heel wat aangenamer dan die koude voetbalvelden.
Edward McDunn zei…
Een akelige toestand, gelukkig dat deze wedstrijd nog door kon gaan.
Wat fijn dat je nog net op tijd een wedstrijd kon gaan zien. Het is echt jammer voor al die sporters dat het zonder publiek moet de komende weken.
Fijn om nog even op de valreep te kunnen kijken. Ook fijn dat het binnen was. Ik heb al regelmatig eens buiten in de regen langs het voetbalveld gestaan :-)