Doorgaan naar hoofdcontent

Bij elkaar

Zo begonnen wij gisteren de dag, onze voorbereiding op het Sinderklaasfeest. Het was voor het eerst dat wij een zelftest gebruikten dus we zaten samen aan tafel eerst nauwgezet de instructies te lezen. Het resultaat was negatief en ondertussen stroomden de appjes van de rest van de familie binnen, ook allemaal negatief.

En zo eindigden wij de dag, dozen en een wasmand volgepropte met papier en de Pieten zakken leeg. Overal rommel op de vloer, plakkerige tafels een een aanrecht vol. Het was weer echt feest. Veel cadeautjes, klein en groot, heel veel doldwaze gedichten met veel flauwekul en plagerijtjes. Daarna lekker gegeten met elkaar, mijn supergrote oude BK braadpan, nostalgisch oranje van kleur,  bijna tot aan de rand gevuld met chili con carne ging schoon leeg. Mijn jongens likten hem nog net niet leeg. 

Vanmorgen met zijn tweetjes het hele huis schoongemaakt. Dat is het makkelijke van een appartement, als je toch ergens bezig bent kan je makkelijk de rest ook meenemen.

Het was weer een heerlijke dag, ik heb er van genoten. Door of dankzij (het is maar hoe je het bekijkt) de Corona besef je hoe fijn het is om je gezin weer een moment bij elkaar te kunnen hebben.

Reacties

Wat fijn, dat jullie weer genoten hebben! Ja, in deze coronatijd word je je weer van alles bewust, dus tel je zegeningen!
Marthy zei…
Dat doe ik, Jeanne, iedere dag!
Emie zei…
Ha, ha, onze sinterklaasmiddag was exact zoals die van jullie, inlcusief het doorsturen via whatsapp van de foto's van de negatieve testresultaten. Alleen de rommel na afloop was niet hier maar bij onze zoon.
In de weer zei…
Heerlijk toch Marthy !
Marthy zei…
Wat hadden de rommel er graag voor over, Emie. Kerst vieren we bij Stolwijkse zoon dus dat wordt een makkie. Nou ja, als.....
miekequilt zei…
Fijn dat het doorging. En het bijhouden van een appartement is een fluitje van een cent. Hé, dat rijmt.
Janny zei…
Heerlijk dat het door kon gaan en de rommel neem je dan voor lief.
Judy zei…
Wat heerlijk dat het kon!
Bertiebo zei…
Fijn, wij moeten nog, a.s zaterdag
Lies zei…
Dat pakken ze je toch niet meer af!
Lie(f)s.
Sjoerd zei…
Leuk dat het kon, dat zijn toch de zaken die je het eerste mist.
KnutzEls zei…
De rommel hoort bij het feestgedruis
Edward McDunn zei…
Fijn dat de hele familie negatief had getest hoor.
Ach, wij vonden vroeger na een tijd ook nog weleens een pepernoot onder de bank.
Genoten met elkaar! Dat is weer fijn dan hè
ps ik zag je reactie op de zaden op mijn blog. Ik publiceer hem niet, want anders heeft de hele wereld je adres. Ik stuur je de zaden binnenkort op hoor!
Marthy zei…
Fijn Margriet en je hebt gelijk van dat adres. Dank je.
Gelukkig dat het door kon gaan. Dan heb je even stofzuigen er graag voor over. Hier was het ook volle bak, zo genieten.
Wat fijn om te lezen! Ja je gaat er wel bewuster van genieten denk ik..........
Ik ben hier erg hard aan het duimen dat we wel met Kerst naar Nederland kunnen dit jaar. Het zou na 5/6 jaar weer de eerste keer zijn :-)