Doorgaan naar hoofdcontent

Kerst 2021

Zoet maar erg lekker was de sticky toffee cake die schoondochter Christianne maakte. Vooral de kleinkinderen konden hem erg waarderen. We waren nadat iedereen negatief getest was gisteren bijeen in het huis van middelste kind.

De drie lampen gemaakt van Kesbeke potten die boven de tafel hangen waren door schoondochter weer leuk kerstig gemaakt. Hier zie je de paasversie.

De dames wilden wel even op de foto in hun feestkleding.

En de kerstdis was weer meer dan voortreffelijk, iedereen had zijn steentje bijgedragen. Echt rustig gaat het er bij ons tijdens zo'n maaltijd niet aan toe, Mijn kinderen en ook de kleinkinderen zijn enigzins luidruchtig, de genen van mijn familie. Mijn moeder zei altijd dat het in haar grote gezin vaak op een binnenlandse oorlog leek.

Maar net zoals bij ons thuis vroeger is het allemaal goedmoedig, de kwinkslagen vliegen over een weer en er wordt ontzettend veel gelachen. Heerlijk, dat zorgeloze.

Reacties

Emie zei…
En als ouders zit je daar dan enorm van te genieten, niets zo fijn als het hele spul bij elkaar!
Lies zei…
Ook een 'lekkere' zorgeloze avond!
Lie(f)s.
Fijn dat jullie bij elkaar konden komen. Mooie dames.
miekequilt zei…
Wat ziet het er gezellig uit. En de dames in hun mooie kleren, gezellig hoor. De taart ziet er heerlijk uit, en de rest trouwens ook.
Sjoerd zei…
Hier waren we ook met het hele gezin bij elkaar, daar doe je het toch voor. En niet verder vertellen, ik heb ook even lekker met mijn kleindochter geknuffeld...
Marthy zei…
Begrijp het helemaal, Sjoerd.
Gezelligheid troef, zo mooi!
Bertiebo zei…
Dat ziet er ontzettend gezellig uit allemaal
bemar zei…
Fijn was het hoor! Hier lukte het ook met elkaar kerst te vieren, heerlijk! Vorig jaar vierden we het per gezin, maar na het testen dit jaar met elkaar.
Marthy zei…
Ook wij verleden jaar per gezin, Margriet. Toch wel fijn dat zelftesten nu mogelijk is.
Annelies zei…
Eigenlijk jammer dat jij de foto ‘moest’ maken, Marthy! Ik had graag vier mooie vrouwen naast elkaar zien staan!