Doorgaan naar hoofdcontent

Genoeg te doen

Toen ik vanmorgen uit mijn bed stapte keek ik direct hoe het er buiten uitzag, dat doe ik vaak even. Daarna trok ik snel mijn ochtendjas en pantoffels aan en greep mijn fototoestel want wat ik buitenzag was wel een fotootje waard.Een bleekblauwe lucht met ochtenrood, de daken flink berijpt, prachtig gezicht.

 Eigenlijk zouden we snel moeten ontbijten en dan de polder in gaan, maar helaas de tijd ontbreekt, er moet vandaag veel gedaan worden. Ik ging met natte lap en stofdoek aan de gang terwijl Mart beneden in de fietsenschuur twee banden plakte. Koffie gedronken en daarna heb ik Mart zijn haar een stuk korter gemaakt met de tondeuse. De afspraak die we alle twee hadden voor volgende week kunnen we wel vergeten. Terwijl ik deze blog maak zuigt Mart het hele appartement aan, ja wij verdelen de taken hier.

Gisteravond heb ik telefonisch overleg over het kerstdiner gehad met de middelste waar we als gezin eerste kerstdag samenkomen. De taken zijn verdeeld, ik heb een grote boodschappenlijst en alles wat niet snel aan bederf onderhevig is wordt vanmiddag gehaald door mij. Zo heb ik vrijdagochtend nog maar een paar kleine dingen nodig want zoon doet het vlees en hem kennende hebben wij daar dan tweede kerstdag geen behoefte meer aan. Zelftesters staan ook op het lijstje...

Reacties

Sjoerd zei…
Wit was het hier ook vanochtend. We krijgen het bezoek hier en opa mag koken... Ook wij houden ons netjes aan de regels, al zijn die niet allemaal logisch.
Emie zei…
Jullie vormen een goed team samen! En ja ...die zon hè, zo genieten!
Judy zei…
Wat een luchtshow, wow!
miekequilt zei…
Mooie foto. Het was ook echt prachtig vanmorgen. Goede taakverdeling hebben jullie. Fijn hè, dat je niet meer in zo'n groot huis woont. Succes met de voorbereidingen.
Mooi is het bij jullie als de zon schijnt 's morgens, leuk uitzicht ook.
Janny zei…
Hier was het ook wit, het was -6 vanmorgen. Wij hebben ook zo’n taakverdeling, handig hoor, wat de 1 niet zo leuk vindt doet de ander en andersom.
Lies zei…
Tof uitzicht! Helemaal anders dan bij vele anderen...!
Lie(f)s.
Ja het weer was echt prachtig gisteren!!! Ik wens jullie hele mooie dagen samen Marthy. Liefs uit Frankrijk
Hier wordt het vanaf vanmiddag drukker als middelste plus vriendin plus hond arriveren voor vakantie. Veel is al in huis gehaald, gelukkig.
bemar zei…
Hier was het ook zo mooi, een prachtige lucht net voordat de zon opkwam. Ik had helaas geen tijd om ergens heen te rijden en foto's te maken. Een paar van de rijp maken, kon ik echter niet laten..........