Doorgaan naar hoofdcontent

Simpel en langzaam

Nu de voetbalcompetitie weer is begonnen wat door Mart graag gevolgd wordt kijk ik weleens een Netflix filmpje op mijn laptop. Niet vaak want meestal lees ik en kijk een beetje mee maar na de zoveelste voetbalavond wil je ook weleens wat anders. We hebben alleen een beetje last van elkaars geluid dus ik zei laatst dat ik eens een koptelefoon moest kopen die ik kon aansluiten op de laptop.

Ik had het nog niet gezegd of  de SuperU waar wij altijd onze boodschappen doen had een zegeltjesactie waarmee je met flinke korting koptelefoons kon kopen. Heel bijzonder want Franse supermarkten doen in tegenstelling tot die in Nederland niet aan zegeltjesacties. Nooit meegemaakt! Maar dit was de tweede actie in korte tijd, bij de eerste kon je hoeslakens met korting kopen. 

Ik snapte niet veel van de folder die ik meekreeg bij de kassa, al die technische uitdrukkingen over de verschillende koptelefoons zeiden mij niets. Eerst maar eens zoon Bas gebeld en met zijn hulp en die van een aardige verkoper in de winkel heb ik nu een koptelefoon.

Het ding is draadloos, dat is makkelijk en het verbinden met mijn laptop was heel eenvoudig zei de jonge verkoper. Ja, denk ik dan, voor iemand van jou leeftijd vast wel. Van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing snapte ik niet veel maar ik vond een Youtube filmpje waar een man het in keurig Engels op een simpele manier en heel langzaam uitlegde. En verdraaid, het lukte, opeens hoorde ik zijn stem uit de koptelefoon komen die naast de laptop lag.
Trots op mezelf😂😂

Reacties

Sjoerd zei…
En draadloos is altijd makkelijker dan bedraad
Judy zei…
Zo handig zijn ze! Ik heb er één voor de tv, dan kan ik overal heen lopen en toch blijven volgen wat er gezegd wordt. Ik kocht hem ooit om een lawaaierige buurman te dempen. Zodat ik mijn eigengekozen geluid hoorde en niet zijn muziek.
Emie zei…
Handig Marthy en goed gedaan! Soms zijn die technische hulpmiddelen een uitkomst!
miekequilt zei…
Goed gedaan.lekker om soms even in je eigen stilte of muziek te zitten.
Ik kijk/luister ook met een koptelefoon op als T naar voetbal en -programma’s kijkt
Bertiebo zei…
Goed van jou. En als je er net zoveel plezier van hebt als ik van de mijne, zit je goed
Jolande zei…
Handig hoor zo'n draadloze koptelefoon, in Belgie heb ik er al jaren een.
Hier heb ik oortjes aan mijn labtop.
Grappig dat er nu een zegeltjesactie was, dat hadden wij in al die jaren dat we hier komen ook nog nooit meegemaakt, maar laatst waren er bestekzegeltjes en daar hebben we toen een prachtige taartschep voor gekocht, die hadden we nog niet.