Paasworkshop

Ik mocht weer mee met vriendin Ineke, deze keer voor een paas workshop. Net zoals met de kerst ook nu weer heel veel plezier aan beleefd en het resultaat mag er zijn. Er wordt alleen maar met natuurlijke materialen gewerkt wat mij erg aanspreekt, geen eitjes, kippetjes of kuikentjes. 
 
In het bedrijf waar ik voor vijf jaar altijd gewerkt heb zat ik 22 jaar in het bestuur van de personeelsvereniging en wij organiseerden van alles. Samen met de vrouw van een collega heb ik jarenlang ook dit soort workshops gegeven voor kerst en pasen die druk bezocht werden. Toen het oude bestuur zijn taken overdroeg aan een jonger bestuur werd mij door hen gevraagd al die restanten materiaal van de workshops mee naar huis te nemen, zij zouden er toch nooit meer iets mee doen. Ik ben weer enthousiast geraakt vanmorgen en ga maar eens op zoek op mijn zolder naar oase en krammen, ga ik me lekker uitleven met dit soort werk straks in Frankrijk.Reacties

 1. Mooi en alles puur natuur. Dat vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kunstwerkje. Prachtig! Het werken met groen zit in je genen, dat kan je wel zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vader zou trots op me zijn, Lida. Hij verzorgde thuis de bloemen en planten. Na zijn dood zette mijn moeder weleens kunstbloemen in huis. Hij zou zich omgedraaid hebben in zijn graf als hij het geweten had.

   Verwijderen
 3. Ziet er hartstikke leuk uit! Ik denk met veel plezier terug aan de jaren dat ik bloemschikken gegeven heb. Iedereen ging altijd tevreden en trots naar huis.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het leuke van dat soort workshops geven is dat iedereen altijd verbaasd is dat ze dat zelf gemaakt hebben, Mirjam, helemaal gelukkig met hun resultaat.

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Ik houd ook van dat natuurlijke en echte materiaal.
  Misschien kun je in Frankrijk wel workshops gaan geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig mooi... al helemaal omdat je alleen natuurlijke materialen gebruikte. In Frankrijk vind je die met hopen! Dat wordt daar grote pret!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verheug me er al op om daar aan de slag te gaan, Kris.

   Verwijderen
 6. Mooi! Ik ging altijd met veel plezier naar workshops

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ikzelf ben ook jaren naar workshops gegaan en heb er veel plezier aan beleefd.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.